Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Professor: Hele 9 av 10 norske kvinner er utro! Og det skjer som regel på arbeidsplassen!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Norske kvinner er verst i verden» sier professor!

Flere og flere undersøkelser viser at så og si samtlige kvinner er utro mot sin partner. Det vil med andre ord si at dersom du er mann er det tilnærmet sikkert at hun har en eller flere på siden. Nå har imidlertid flere professorer funnet ut hvorfor norske kvinner er så mye utro.

Sinne og irritasjon
Det har i mange tiår vært allment kjent at norske kvinner i langt større grad enn menn, er mye irritert og sint. Grunnet kvinnens manglende forståelse for logikk er alle kvinner veldig ofte frustrerte og irriterte. Når kvinnene daglig bruker så mye tid på aggresjon som de gjør så produseres det hormoner og vaginale spenninger som igjen gjør at kvinnen opplever kåthet. Ettersom dette skjer relativt ofte er det svært få menn som klarer å tilfredsstille kvinnen seksuelt. Av denne grunn vil de fleste kvinner finne supplerende partnere der de kan. Som oftest er dette på kvinnens arbeidsplass. Så med andre ord; er du mann med en kjæreste som jobber har hun mest sannsynlig sex med en på kontoret.

artikkelen fortsetter under annonsen

Bilderesultat for angry girlfriend
Et veldig vanlig syn for norske menn: Dette ser de fleste menn med kjærester hver dag. Sint, irritert og hevngjerrig kjæreste fullstendig uten grunn. Nå har forskere funnet ut at det stadige sinnet er årsaken til at de aller fleste kvinner er utro.

Hva kan mannen gjøre?
Med andre ord så er altså utro kvinner mer eller mindre uskyldige når det kommer til deres hyppige utroskap. Grunnen til dette er at kvinnens aggressjon og sinne er biologisk anlagt. På samme måte som logikk klarer ikke kvinner å forbedre seg da disse manglene er medfødt hos alle kvinner. Det eneste menn derfor kan gjøre er å irritere kvinnen minst mulig samtidig som de raskt tilfredstiller kvinnen seksuelt når de opplever frustrasjon eller irritasjon hos kvinnen man bor med. Man vil selvfølgelig ikke kunne eliminere problemet, men her er det snakk om at mannen bidrar til å begrense kvinnens utroskap.
Bilderesultat for women unfaithful
Bruker mobilen på utroskap: Et veldig vanlig syn i norske hjem. Mannen sover intetanende og tror alt er greit. Ved siden av ham prater samboeren eller kona med masse andre menn som hun har sex med. Synd at ikke norske kvinner kan ta seg sammen» sier forsker og professor Raymond Rass Russ Johansen

Statistikken for menn er selvfølgelig langt hyggeligere. Menn ønsker i større grad å ha en rolig og balansert hverdag og oppfatter utroskap som en motpol til harmoni. Av denne grunnen er det kun mellom 1-2% av menn som er utro. Det kommer også frem av undersøkelsen at det er menn som stort sett alltid er den som holder familien samlet mens kvinner ofte er ute å har sex med jobbkolleger.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse