Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Oddrun (57 år) mottar dickpics fra unge sexy menn! Nå sier hun STOPP!

artikkelen fortsetter under annonsen

Mottar 20-30 dickpics om dagen!

Oddrun Brækerud Vattfjoss (57 år) fra Indre Salangsfjorden velger nå å bruke mediene for å få slutt på at unge veltrente menn i 20-årsalderen sender henne dickpics. «Jeg er 57 år og finner meg ikke i at unge gutter prøver å målbinde meg med sine friske, struttende og ofte svært så store morrostaver» sier hun. På en rolig dag mottar hun i alle fall 20 bilder fra unge og veltrente gutter.

Klarer ikke konsentrere seg
Oddrun forklarer at hun nå i snart 8 måneder har mottatt bilder. «Bildene som kommer er veldig flotte og ødelegger min evne til å konsentrere meg fullstendig» sier hun. At unge, virile og vakre mannekropper hele tiden dukker opp på mobilen gjør at hun på en dårlig dag må onanere 15-20 ganger. «Jeg kan jo ikke ha det slik» raser Oddrun som til daglig veksler mellom å se på Dr. Phil eller skrekkfilmer fra 80-tallet på soverommet.
Bilderesultat for ugly woman
Får ikke gjort annet enn å masturbere: Oddrun Brækerud Vattfjoss (57 år) fra Indre Salangsfjorden sliter med at hun daglig mottar såkalte dickpics fra ekstremt velutrustede menn med flotte veltrente kropper. «Disse nydelige guttene må stoppe nå» sier hun. «Jeg blir helt utmattet»

artikkelen fortsetter under annonsen

Samfunnsproblem
De siste ukene har flere bloggere gått ut og sagt at dickpics er skikkelig ut. «Vi ser at den stadig økende trenden av at gutter sender jenter vakre dickpics ødelegger for konsentrasjonen til jenter» sier Waldemar Groterud i statens senter for blogg-relaterte samfunns-kriser.  Oddrun håper ved at hun står frem i media nå kan gå tilbake til en normal hverdag uten omfattende onanering hver eneste dag. «Jeg er sliten nå» avslutter den lille nusselige jenta som ønsker å få frem at hun er singel.

Hva mener du? Er det vanskelig å konsentrere seg når man mottar flotte bilder av majestetiske og struttende peniser?

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse