Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Regjeringen arrangerer nysekonkurranse med gratis buffè for alle vaksinenektere

artikkelen fortsetter under annonsen

For å vise at de ikke forskjellsbehandler noen vil nå Regjeringen gjøre litt ekstra for de som nekter å la seg vaksinere. «Disse menneskene får mye kritikk av oppegående mennesker i sosiale medier og vi føler at denne gruppen nå fortjener en ekstra oppmerksomhet» sier Statsminister Erna Solberg til eAvisa i en kommentar til eAvisa`s Corona-politiske journalist.

Vinneren får millioner
Konkurransen skal i følge presseskrivet arrangeres på en øy utenfor Oslo der alle som av ulike rare eller tilbakestående grunner nekter å vaksinere seg. «Her skal alle kunne nyse seg frem til pengepremier i millionklassen» står det i skrivet. Den som nyser flest ganger og som treffer flest av sine likesinnede vaksinemotstandere vinner.

artikkelen fortsetter under annonsen

Alle får gratis buffè
Ettersom ikke alle kan vinne nysekonkurransen lokker regjeringen med gratis buffè til alle som møter opp på arrangementet som altså kun er for de rare menneskene som vet bedre enn både leger, vaksine-eksperter og styresmaktene. «Ja dette er kun for de som tror en vaksine som skal holde deg frisk er farlig» sier Statsministeren. Hun skal ikke selv delta på arrangementet, men tror det kan bli en fantastisk aften med mye konspirasjonsteorier og paranoia.

«Ja, men dere skal ikke bombe denne øye for å bli kvitt de som ikke skjønner så mye og på den måten øke gjennomsnittet av IQ hos befolkningen» spør vår Corona-politisk journalist. «Ehhh… neeeeei?…. ehh sakli lissom» sier Erna mens hun avslutter intervjuet

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse