Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Roy Tony råna opp Tesla´n – råder andre til å gjøre det samme!

artikkelen fortsetter under annonsen

 – Jeg sier bare to ting: Anlegg, bæl-bra blåtante-høytalrær og effektpottær med V8er-lyd, sier han entusiastisk. Roy Tony Kantslaatten (27) fra Risum i Halden er helt i ekstase og ruser bilen med smarttelefonen.

Og nå tenker du som leser dette, akkurat som oss: HÆ??!  Så eAvisa går rett på sak:

artikkelen fortsetter under annonsen

– Hva betyr det egentlig?
– Jo nå skal du høre. Først og fremst så er Tesla den feitaste bilen. Det digger jeg, men fet bil uten fet lyd er jo helt tett. Så akkurat det bøgga meg mer enn litt, sier han.

Bilderesultat for rednecks
Liker lyd: -Jeg er ikke så ille komfårtabel med bilder og sånt fjas. Så dere får et gammalt bilde av meg med gammalbilen min. Ok? sier Roy Tony Kantslaatten (foto:privat).

– Javel akkurat. Men du skulle jo gi oss banebrytende råd? 
– Ja, jo. Det er sånn atter at det er ille bra med elbil. Det er nesten blitt vanlig bil her oppe på flata og kjærringa liker´n også. Den er sånn milljøvennlig og ækser noe så bærekraftig, men en det er jo ingen som hører oss når vi kommer kjørandes. Haldensrær gjør jo aldri no gæli, men i Særp driver folk å veler rett ut på fotgjengerfeltene og sånn …for døm hørær jo vårs ikke . Det ærn´te bra og dem lager dem støggaste merka i panserscoopet.  Det er greit at bilfaan lager strøm når jeg bråbremser, men Lan får jo klemt kjøpepuppa i beltet, og det liker ho dårlig. Da kommer det mye rart på Thai, skal jeg si dæ! Så jeg har tenkte mye på åssen jeg skal få folk til å bli oppmerksomme på at jeg faktisk kommer kjørandes.

– Javel?
– Ja, så fikk jeg en ille bra iddé. Jeg har fikk tak på non deffekte effektpottær, som jeg har satt noen ille bra Bluetooth høytalrær inni. Så har jeg vært på internettet og fått lasta ned noe svær V8ær-lyd! Når dem høytalerne kom inni kromskalet, skal jeg si deg det ga gromlyd altså. Du skal væra rimelig døv om du ikke hører meg komme nå!

Bilderesultat for styling tesla
Fet bil: Av frykt for å krølle det tel med gammalbilfolka, vil ikke Roy Tony ha bilen på nettet ennå. Men plantegningen fra 3DT er god inspirasjon og får stå som illustrasjonsbilde enn så lenge.

-Så når det kommer «vanlige» El-biler uten lyd fortsetter folk å bare gå rett ut i veien?
– Ja, og det er jo et probblem. Ingen av gutta med gammalbil hadde sånna problemer, så da ble jo to pluss to 5 …hvis du skjønner ,sier han.
-Nei men ok. Så du vil at alle som har El-bil bør få lyd på bilen sin?
-Ja! Det er jo helt brilliant. På nett ligger alle lydane du kan tenke deg, om du vil ha lyden av Volvo Amazon eller som jeg gjorde: fant en ´79 240GL med Amerika-lykter og small-block. Øyh du! Kan jeg ta patent på idéen trorú? Faan. Jeg kan bli stinn på detta jo… Ikke legg ut før patenten er i orden a? Ok?

For å bruke Roy Tonys egne ord: – Alle setter pris på kjerra. Noen setter også på lyd…

Ja ok. Lykke til med det da, Roy Tony!

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse