Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Russen fortviler etter pålegg om ALKOLÅS på smekken – Kan føre til at 17. mai blir utsatt til juni

artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi mangler teknologien for å få dette til, fortviler russepresident

Regjeringa har i disse dager et hastevedtak ute til høring. Forslaget går på at alle russebukser skal utstyres med alkohol-lås akkurat på samme måten som nærings-kjøretøy benyttet til personbefordring.

Hvis vedtaket blir vedtatt og satt i kraft før 17. mai vil det i verste fall bety at russen må avvente sin feiring av nasjonaldagen til 16. juni eller senere. Årsaken til utsettelsen er at ikke engang finnes slike bukser på markedet i dag, og ei heller er teknologien tilgjengelig.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kan bety slutten på hele russetradisjonen

Grunnen til den nye loven er alle sakene med ufrivillig sex, mistanke om overfallsvoldtekt og overgrep mot russ og andre gjester i russebussen.

– Regjeringa ønsker seg at begge parter skal blåse i en tube ved buksens skritt før smekken kan trekkes ned og lemmet frigjøres. Vi ønsker også på samme måte en løsning der en tilsvarende kontroll før skjedeinngangen kan blottlegges og en mulig kopulering finne sted, sier en talsmann for Edruskaps- og Avholds-departementet, som slike saker sorterer under.

Edru russ gleder seg til å tjene ekstra penger. (Faksmile: BAnett)

En unik mulighet for kristenrussen

– Dette er jo en unik mulighet for ekstrainntekter til våre medlemmer, sier leder for kristenrussen; Signe Maten. Hun ser for seg at edru russ kan ta betalt av stupfull og kåt «fylleruss» for å blåse dem i skrittet som hun kaller det. – På den måten kan vi jo tjene tilbake de pengene vi ble fralurt for arrangementer på Tryvann som f**n ikke ble noe av, sier hun videre.

– Vi kommer i alle fall til å stille mannsterke med edru og godtroende russ av begge kjønn, og suge tak i de som aldri kommer til å få av seg buksa på lovlig vis, sier en annen edru russ; – Det blir nok en som en liten demper på knutene uansett!

Hva med urinering?

Vi har spurt på servicetorget i Edruskaps- og Avholds-departementets resepsjon i Møllergata 19 om hvordan russen skal forholder seg ved urinering og annet avtrede, etter at de nye reglene trår i kraft?

«Vi antar de får la det gå i buksa eller bruke inkontinens-bleier under feiringen. Ved hjemkomst må mor, far eller søsken tre hjelpende til før man kan skifte til sivilt antrekk» heter det på offisielt hold herfra.

Departementet lover å komme med en bærekraftig og miljøriktig løsning på toalettbesøksproblemet til 2021-kullet.

Vi føler med russen og ønsker lykke til under den planlagte feiringen 10. – 16. juni.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse