Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Bjørn-Magne kjører daglig i fylla. «Jeg kjører faktisk bedre i fylla» sier han

artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet må ta han «på fersken»!

Bjørn-Magne fra Lillestrøm har etter en større lotto-gevinst i 2012 vært hjemmeværende med sine to hunder Buddy og Pondus. Han legger ikke skjul på at han drikker godt med alkohol hver dag og at han nærmest daglig, noen ganger flere ganger hver dag, kjører i alkoholpåvirket tilstand. «Jeg er en bedre sjåfør etter 8-9 øl» sier Bjørn-Magne!

Jobber ikke
Etter 18 år som murer bestemte Bjørn-Magne seg for å førtidspensjonere seg etter en større lotto-gevinst i 2012. «Jeg vant nesten 4 millioner kroner og var nyskilt» forteller han og fortsetter; «Når jeg i tillegg var nyskilt etter at kona var utro med en tilbakestående snekker fra Toten så bestemte jeg meg for å ta det rolig hjemme i lenestolen med all den alkoholen jeg kunne tenkt meg»

artikkelen fortsetter under annonsen

Kjører hver dag i fylla
Hans respekt for loven og fyllekjøring er fraværende. Han forteller villig frem at han daglig kjører i alkoholpåvirket tilstand når han skal i ærender som innkjøp av mat og andre ting. «Jeg har til og med kjørt i fylla og fornyet passet mitt» ler han. «Men skjønner du ikke at du setter andres liv i fare ved å kjøre i alkoholpåvirket tilstand?» Spør Eavisa. «Nei det forholder jeg meg ikke til. Jeg er en langt bedre sjåfør etter 8-9 øl innabords» svarer han.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er fyllekj%C3%B8ring-bj%C3%B8rn-magne-eavisa-606x381.png

Bedre sjåfør: Bjørn-Magne har ingen skrupler ved å kjøre i påvirket tilstand. Tvert imot hevder han at han er en langt bedre sjåfør med alkohol i blodet.

Unngått politiet i en årrekke
På spørsmål om han ikke er redd for å møte lovens lange arm på veien svarer Bjørn-Magne at han har kjørt hundrevis av ganger i påvirket tilstand uten å møte politiet. Om han skulle være uheldig og møte politiet sier han selv at han lett kjører fra lekebilene politiet disponerer. «Jeg har kanskje en av de råeste bilene på østlandet» forteller han. Etter lottogevinsten i 2012 var innkjøp av dyr bil noe av det første han brukte pengene på. «Jeg synes overformynderiet her i landet tar overhånd. Om folk takler å kjøre i fylla bør hver enkel person få bestemme dette selv» avslutter han

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse