Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Enorm penisstørrelse er det viktigste i et forhold sier 9 av 10 norske kvinner

artikkelen fortsetter under annonsen

Stor penis foretrekkes av kvinner

Man hører ofte at størrelse ikke er alt og at det viktigste er hvordan man bruker det man har osv… Etter en omfattende undersøkelse foretatt blant 520 kvinner i alderen 20-50 år er resultatet udiskutabelt. Stor penis betyr enormt mye. Det er 9 av 10 kvinner enige om.

Sex blir bedre med større penis
I undersøkelsen som ble gjennomført anonymt kommer det frem at kvinner blir enormt skuffet når de oppdager en ny sexpartner med liten penis. Samleie med liten penis sammenlignes med å se maling tørke. Det blir rett og slett kjedelig ifølge kvinnene. Flere av kvinnene i undersøkelsen oppgir også at de har dumpet en eller flere kjærester pga liten penis. I tillegg oppfattes mannen som litt mindre mannlig og maskulin om utstyret ikke holder mål.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er resolve_problems1187.jpg

Kvinner fortviler: En ny omfattende undersøkelse viser at stort sett alle kvinner foretrekker stor penis hos sin partner. For flere kvinner er penisstørrelse viktigere enn både utseende og kroppsluk

Viktigere enn å hjelpe til hjemme
For de kvinner er penisstørrelse langt viktigere enn at mannen hjelper til hjemme eller hvor romantisk han er. Er du mann og har størrelsen i orden slipper du med andre ord unna med langt mer enn om du «sliter» med liten penis. I følge 7 av 10 kvinner representert i undersøkelsen er også dårlig kroppslukt og dårlig personlig hygiene mindre viktig en stor penis.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er istock_000022705789small.jpg

All tvil til side: Kvinner drømmer om stor penis hos sin partner. Kvinner oppgir at de fort dumper kjærester med for lite «der nede»

Slutt på «størrelsen er ikke alt»-myten
Undersøkelsen slår fullstendig lokk på myter som at «størrelsen ikke er alt» eller «det viktigste er hvordan du bruker det du har». Et felles kvinnekorps slår tvert imot fast det motsatte; «Størrelse betyr faktisk alt» og «det er ikke så viktig hvordan du bruker den så lenge den er stor» ble det fastslått!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse