Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Se de hva aller STYGGESTE datavirusene kan gjøre

artikkelen fortsetter under annonsen

Nå kan du sikre alle dingsene dine på enkelt og billig vis

Her er et par filmer om de mest skremmende datavirusene. Det er nesten fasinerende på et morbid vis. Se og grøss, men tro ikke at det ikke rammer deg. Enten du når bruker Android, PC eller MAC; Tro ikke at din dings stopper en vakker dag, og alle bildene du aldri tok backup av er søkk borte. For de aller fleste er det bare et spørsmål om tid. God helg!

En litt søt historie her, før vi begynner på alvoret.

artikkelen fortsetter under annonsen

1. Se bare her:

2. Eller denne?

Hvorfor viser vi deg dette?

Nå har jeg som laget denne artikkelen drevet med data hele mitt voksne liv, og fulgt Eset og Eurosecure fra dag 1. Hvorfor skal jeg ha deg til å kjøpe akkurat dette?

 1. Det er kun Eset som tar sosiale medier på virkelig alvor. Social Media Scanner er det eneste skikkelige forsøk gjort på å sikre Facebook. Den laget Eset sammen med Facebook. Dessverre finnes ikke denne mer slik den var, men sikkerhetspakkene er de som ligner mest.
 2. Eset er de eneste jeg vet om som tar hensyn til hvor store deler av maskinens systemressurser de bruker. En maskin som er godt beskyttet, skal ikke være noe tregere – Tvert imot.
 3. Eset vet akkurat som deg og meg at å ha en Mac i dag, ikke gir deg noen fritak fra virusangrep.
 4. Eset beskytter også telefonen din. Jeg har selv opplevet at min Samsung Galaxy tryner på grunn av dårlig kodet app. Skjer det igjen, henger jeg meg. Seriøst!
 5. Dette er folk som jobber fra Sverige, og har kontor i Son. De skjønner hva du spør om, forstår hva du sier og svarer så du skjønner det …uten at det koster noe.
 6. Trusler på nett handler om mye mer enn virus. Id-tyveri, Hackere og Skadelig kodet programvare.
  Eset beskytter mot dette. Jeg vet ikke om du husker da historier lik den over var i media sist. Men jeg kan fortelle deg at ingen – jeg gjentar INGEN – Eset-kunder ble rammet!
 7. Alle Eset programmet er fullstendig oversatt til Norsk. Ikke teit norsk, men skikkelig Norsk.
 8. Du har ikke hørt om Eset før? Neivel, men da spør du den lokale nerden hva han bruker. Svarer han noen annet enn Eset, NOD eller Eurosecure, er det du som har noe å lære han.
 9. Sikkerhetsprogrammer som ikke sier en ting, har antakelig ikke noen funksjon heller. Antivirusprogrammer som varsler om absolutt alt, er sannsynligvis bare dårlig kodet.
  Jeg har ikke hatt et eneste virus som har skadet min maskin på 30 år. Bank i bordet!

Den siste grunnen av 10, kan du fortelle meg i kommentarfeltet.
Jeg tar gjerne imot en “Tusen takk for tipset” også.

Rett og slett fordi du nå har betalt for verdens aller beste sikkerhetsprogramvare. Det er det ikke Eurosecure som sier. Det er det jeg som sier. Og enda bedre. Du får alt på en lisens. Bare sjekk ut denne linken. Ja, jeg vet det finnes en gratis prøve. Tro meg denne ene gangen og gå rett for en skikkelig løsning. Det koster faktisk bare “knapper og glansbilder”.

Driver du firma og trenger flere lisenser, kan du ringe meg; Håvard på 98025573,
så skal jeg hjelpe deg – helt manuelt.

For din egen skyld: Slutt å stole på gratis sikkerhetsprogramvare. Her kan du sikre alle enhetene dine på en lisens. Du har ikke råd til å la være.

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse