Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Se den PERVERSE sammenhengen mellom sexleketøy og navnet på de som kjøper dem

artikkelen fortsetter under annonsen

Heter du Arne, er sjansen stor for at du har kjøpt en gigantisk buttplug!

Det påståes at «navnet skjemmer ingen», men en undersøkelse foretatt av Erotisk Institutt (EI) ved Blindern i Oslo, påpeker det faktum at det er en relasjon mellom en persons navn og hvilke sexleketøy han eller hun bestiller.

Hva skal du hete for å kjøpe dildo?

Vi har nok en gang kontaktet Erotisk leder Tom K Krogstad fra swingersklubben Club4 og innehaver av den erotiske butikken Club4shop, om de har merket noen korrelasjon mellom Navn og hvilke leker som bestilles, repliserer han med at etter en nøye gjennomgang av over 30.000 ordre har det åpenbart seg en trend når det gjelder sexleketøy.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Heter du Nina, er sjansen meget stor for at du har bestilt MINST en kraftvibrator av merket «pixey» og heter du Anne er det relativt åpenbart at du tendenserer mot anal erotikk.

Hvem er gutta som kjøper stor og svart rompeplugg?

Disse statistikkene viser og følgende:

– Heter du Håvard, er sjansen meget god for at du er utstyrt bedre enn normalt, da dette navnet er overrepresentert når det gjelder store penispumper og Kondomer av stor størrelse. Menn ved navn Lars holder sannsynligvis kortere enn de fleste andre i senga, da dette er et klart gjengangernavn på Delayspray.

Om du som mann ser etter en jente som er forholdsvis trang der nede, bør du gløtte litt ekstra etter jenter ved navn Anita eller Sigrid. Da disse oftest kjøper av de minste dildoene eller vibratorene.

Er det bare jenter med japanske navn som kjøper vibrator?

Møter du en mann ved navn Frank bør du passe litt ekstra på, dette navnet går så ofte igjen ved salg av BDSM-utstyr at man skal tro man er arvelig belastet som «kinkster» ved dåpen, ved å ha mottatt dette navnet.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse