Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SEX-glad Sørlandskommune FRYKTER for fremtiden – #WhyNotMeToo

artikkelen fortsetter under annonsen

Merker allerede nå at åpne relasjoner forsvinner i lokalsamfunnet

Før #metoo var kommunen på Sørlandet et sted for fri seksuell utfoldelse hvor flørt og fri flyt av alt fra relasjoner til kroppsvæsker var en selvfølge. Nå frykter kommunenes innbyggere at lokalsamfunnet skal lide under de nye strengere rammer for seksuell utfoldelse og fremferd.

Du kan lese mer om #WhyNotMeToo her og her.

artikkelen fortsetter under annonsen
– Dette er fryktelig, sier den elegante damen

– Dette er helt fryktelig, sier den godt voksne og elegante damen vi treffer på kommunehuset: – Først og fremst er det det politiske miljøet som lider under denne nye mistenksomheten. Det er ikke uten grunn at vi har over 50% kvinnelig deltakelse i politikken her. Vi har flere lesbiske i kommunestyret og skal det da bli en nogen lunde balanse ved etter-på-sexen, så må jo damene være i flertall.

– Sex og politikk hører sammen, tilføyer en godt voksen mann.

– Ja, det har aldri vært noen hemmelighet her i kommunen, at etter poltiske møter så blir det pulings, sier en yngre mann fra opposisjonspartiet: – Uansett hvor uenige vi er i kommunestyredebatten, så vet vi at det tar vi igjen med ekstra god oralsex etter møtet. Er det gått skikkelig ille, må vi bare spe på med mer glidekrem.

– Sex og politikk hører sammen, tilføyer en godt voksen mann.

Ikke bare i styre og stell

Lensmann i bygda har også funnet sin egen justis. Han forteller: – Ved små overtredelser, utsteder vi forelegg her i bygda. Ved styggere saker, blir det straffepuling. Jeg er en gammel mann, så det blir med slapp-pikk, og det er det jo ingen som ønsker seg. Derfor har vi få lovbrudd her.

Til og med på den lokale dagligvaren er det helt andre takter nå.

– Før behøvde vi aldri salg, kampanjer og tilbud forteller butikksjefen. Vi har en ordentlig “kåtsugge” i kassa. Hver morgen satte hun inn et vibrerende egg “der du veit”. Det ble styrt med en app, som alle faste kundene hadde. Så jeg at hun skvatt til der borte ved utgangen, visste jeg at nå fikk jeg ta kassa litt, mens hun “hjalp” kundene på lageret. Nå er det nesten ingen som “ringer” lenger.

– Det er nesten ikke folk på kjøpesenteret lenger, klager en ansatt

Også på kjøpesenteret

Nede på det lokale kjøpesenteret er stemningen også laber. – Før hadde jentene parfymeriet wetsex-orgie på toalettkjernen, frem til vaskebetjeningen var ferdig med lærhomse-session på herredassen. Nå er musene vekk og det bare herretoalettene som behøver litt kattevask for å få vekk det værste lær og svettelukten. Det er nesten slutt på anal fisting, og bindeleker er jo innmari kjedelig da, forteller vedlikeholdsansvarlige og synes ikke eget ordspill var noe moro engang.

– Vi trosser kulden og møter folk ute, forteller en serviceansatt i kommunen.

Hele bygda lider

Rektor ved den lokale videregående skolen er like oppgitt: – Før hadde vi en frodig samlivsundervisning her. Da det var en del falsk leg, satte vi før i tia grensen på 18 for å være med. Nå tør vi ikke undervise i hverken gruppesex, cuckolding eller noe moro, annet enn ved voksenopplæringen.

En serviceansatt i kommunen vi møter ute i skisporet er redd for utviklingen: – Vi bestreber oss på å møte folk ute, forteller hun: – Vi har vår egen stil, men vi er sterke og tåler kulda godt. Håpet var jo lenge at etter at min venninne Mette-Marit flyttet herfra, skulle løsaktig oppførsel bli gjengs over hele landet …men sånn ble det jo ikke.

Ordføreren nesten gråter, når vi tar en prat med ham alene på kontoret etter gruppemøtet: – Det er helt fryktelig. Mistro alle steder. Jeg tør jo nesten ikke å komme på jobb i kjole lenger, forteller han og frykter for fraflytting og nedgang i folketall og mindre skatteinntekter.

– Nå er det jo sånn at mye av det vi holder på med her, er slik man skaper nye borgere da, avslutter han oppgitt …før han ettertenksomt legger til: – Vi setter oss i alle fall ikke oppå unge mennesker rundt om på åkerne her, uten å spørre først i denne bygda. Litt respekt for det levende liv har vi tross alt!

– Mye av det vi driver med her er jo det som skaper nye skatteytere, sier en oppgitt orfører…

 

Denne artikkelen er sponset av Club4Shop.no

 

 

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse