Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Sexklubb i Trondheim mangler menn!

artikkelen fortsetter under annonsen

Sexklubben Club4 i Trondheim lever fortsatt i beste velgående

Forrige helg feiret Sexklubben Club4 femårsjubileum for de “nye” lokalene sine: Afrodisia i Trondheim. Det ble feiret som seg hør og bør, med bursdagskake og svært god erotisk stemning i lokalene. Det ble meldt om erotiske godlyder fra mang en krik og krok. Stemningen var med andre ord ladet med den reneste kåthet og glede.

Erotisk leder og primus motor for Club4 i Trondheim – Tom Ketil Krogstad

Vi tar en prat med erotisk leder og primus motor for Club4; Tom Ketil Krogstad og får vite at besøket på klubben formelig har eksplodert siden nyttår. Det har for så vidt aktivitetene også, men i den sammenheng er det oppstått et rimelig pikant problem.

artikkelen fortsetter under annonsen

For folk i miljøet er dette noe midt mellom en sensasjon …eller rett og slett sjokkerende.  Det er ikke nok single menn på klubben!

– Vi ser en økende tendens av overvekt av jenter på klubbkveldene, sier er hoderystende Tom Ketil Krogstad : – Damene etterlyser flere attraktive og single menn for å virkelig få utløp for sine lyster.

Sist helg var det såpass mange attraktive jenter der at Krogstad nesten rev seg i det håret han ikke engang har. Nå lurer han på hvor mennene blir av.

Krogstad håper nå at flere menn vil ta veien til Club4 på Afrodisia på påskeaften.  Da er åpner klubben klokken 20.00 og festen varer ut i de små timer.

For deg som er interessert i Club4 og hva som skjer der, finner du masse nyttig informasjon på klubbens hjemmesider: www.club4.no

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse