Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: 9 av 10 norske menn gruer seg veldig til jul! Kravstore kvinner ødelegger julen!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Mas, mas og atter mas» sier mann (44 år) på handletur!

I en ny forskningsrapport fra Statens Senter for Mellommenneskelige Relasjoner har man nå funnet ut at hele 9 av 10 menn nå gruer seg til jul. Sinte kjærester, skrikende og bortskjemte barn og penger oppgis som hovedgrunner til den store mannlige juleangsten.

Kona kjefter midt i matbutikken
En anonym mann fra Horten forteller at kona startet med å pynte til jul allerede i midten av november. «Ja 15 november var det frem med nisser og julestjerner og annet vissvass» forteller han og fortsetter; «sammen med julepynten kom også stresset og kravene fra kona. Dette dreier seg om daglige gjøremål som handling, kjøring og ikke minst å skaffe penger til alle julegavene» sier den fortvilede mannen.

artikkelen fortsetter under annonsen

Ungene ønsker seg en månedslønn
Andre fedre forteller at kravene fra barna er knallharde. «Sønnen min på 15 år har truet med å legge ut bekymringsmelding til barnevernet på Facebook om han ikke får den nye Iphone 10» forteller en mann fra Oslo. Andre menn forteller om omfattende stressutslett, ufrivillige handleturer og en rekke selskaper de ikke ønsker å delta i. «Kona har meldt oss på en haug med «hyggelige» julesammenkomster med en masse folk jeg ikke kan fordra» forteller Asbjørn Kolbergsrudritter fra Trømsø.

Norske menn på julehandel: Et vanlig syn gjennom hele desember i Norge. Norske menn med stressutslett og tynn lommebok som løper etter kravstore koner.

Videre i forskningsrapporten konkluderes det med at norske menn gråter mye, har null sex og bruker penger de ikke har gjennom hele desember. I motsetning til norske menn så er det ingen kvinner som gruer seg til jul. «Nei vi ser at de fleste norske kvinner bare smiler, handler og stiller krav gjennom hele desember» sier sjefsforsker Roar Børre Knott Hansen i Statens Senter for Mellommenneskelige Relasjoner avdeling Øst.

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse