Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Årets skatteoppgjør må utsettes grunnet den politiske krisen i Norge!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Umulig for oss å regne ut skatten» sier systemansvarlig

Skatteetaten meddeler i en pressemelding at årets skatteoppgjør må utsettes til september etter at den politiske krisesituasjonen i Norge den siste uken har eskalert. «Det er såpass mange ulike politiske signaler som gjør at det ikke vil være forsvarlig å utbetale tilgodehavende skatt som planlagt» sier utbetalingsansvarlig i skatteetaten Bodil Boks Borre.

Utbetaler i september
Borre uttaler at de ser for seg og utbetale skattepengene i slutten av september. «Ja det er stor sannsynlighet for at vi får til dette» sier hun. Hun påpeker at mange som nå får beskjed om at de får igjen på skatten fort kan oppleve korreksjoner dersom det blir et regjeringsskifte. «Ja, det stemmer. Skattepolitikken til dagens opposisjon er såpass annerledes at man ved et skifte fort kan få igjen mer eller mindre enn hva man fikk med dagens regjering, det er rett og slett umulig å fastslå» sier hun
Bilderesultat for ugly woman in dress
Må vente på skattepengene: Utbetalingsansvarlig i skatteetaten Bodil Boks Borre (bildet) sier skattepengene med all sannsynlighet kommer i september, men at man selvfølgelig ikke kan garantere noe. «Vi gjør så godt vi bare kan» sier den koselige gladjenta som har jobbet i skatteetaten i over 1 år.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kan låne penger
Til alle de som hadde regnet med å få igjen skattepenger i juni sier hun at planleggingen burde vært bedre; «Om man går under fordi man mottar skattepengene noe senere bør man se på eget forbruk og sørge for å få bedre kontroll på sin egen økonomi» sier hun. Hun mener de som sliter kan låne penger frem til skattepengene kommer. «Ja jeg vet at ikke alle er like flinke med økonomi, men da bør man heller ikke klage og legge skylden på andre» avslutter Borre.

Hva tenker du? er det greit at utbetalingene utsettes som følge av et mulig regjeringskifte?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse