Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE: Nå må Audi og BMW-eiere betale dobbelt i bomringen!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Uakseptabelt» sier Audi-eier

Regjeringen la i natt frem forslaget om at eiere av BMW og AUDI nå skal betale dobbel passeringsavgift i bomringen landet over. «Rett og rimelig at denne gruppen betaler mer ettersom de statistiske sett har høyere inntekt enn de som eksempelvis kjører Opel» sier statsminister Erna Solberg.

Småpenger for disse arrogante sjåførene
Videre heter det i pressemelsingen at sjåførene av disse luksusbilene ofte er de mest aggressive og usympatiske i trafikken. «Ja uten tvil» sier trafikkekspert Pål F. Lass hos Statens senter for trafikksikkerhet og miljø. Han mener det bare er fortjent at disse sjåførene nå betaler til felleskapet isteden for å mele sin egen kake som allerede har alt for mye mel. «En flott metafor» sier han selv om formuleringen.

Dyr pølse om du kjører Audi eller BMW: Rolf Røst Rav pettersen kjører Uadi og sier han ikke bryr seg om de nye reglene. «Dobbel pris for bomring og pølse er for min del helt ubetydelig. Jeg har veldig mange penger» sier han.

artikkelen fortsetter under annonsen

Betaler også mer for pølse på Statoil
De samme sjåførene skal nå også betale dobbelpris for pølser på Statoil. Kommunikasjonsansvarlig Bente Butt Batt Hansen hos Statoil sier disse kundene allikevel ikke legger merke til hva de betaler for en pølse. «Ja det er sant, de bryr seg jo ikke om hva ting koster» sier hun. Også politiet vurderer nå at de samme sjåførene skal betale mer ved brudd på trafikkloven. «Vi ser at det er smart at de for eksempel betaler mer enn andre i bøter» sier politimester Geir Grad Grøt Johnsen.

LES OGSÅ: 13 glemsomme jenter som glemte å ta på seg BH

Hva mener du? Bør alle AUDI og BMW-sjåfører betale mer i bomringen og for pølser? Si din mening neste gang du sitter med mobiltelefonen på do.

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse