Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Avlyser årets julebord grunnet fjorårets julebord!

artikkelen fortsetter under annonsen

Slosskamper og tafsing!

Etter at debattene om uakseptabel oppførsel har spredd seg som et livsfarlig virus fra USA til Europa og nå Norge velger de aller fleste bedrifter å avlyse årets julebord. Grunnen er at det i de aller fleste tilfeller er oppdaget usømmelig eller krenkende oppførsel på julebordet bedriftene hadde i fjor.

Fyll og tafsing
En ansatt i en norsk edb-nett-butikk kan fortelle at hun i fjor ble utsatt for upassende komplimenter av en tydelig beruset regnskapsmedarbeider. En annen forteller om en drita full familiefar som urinerte med do-døren åpen. Videre går det rykter om at mann ansatt i det offentlige sendte en sms til en kvinnelig kollega etter kl 23.30. «Usømmelig og provoserende» uttaler en kvinne som mener at nok er nok.
Bilderesultat for worst xmas party drunk
Koser seg med jobben: Dette blir ikke noe norske bedrifter satser på i år. «Folk får drikke seg fulle hjemme og klå på kona si isteden» sier en streng salgskonsulent fra Kløfta (33 år)

artikkelen fortsetter under annonsen

Sa opp jobben på julebordet
En kvinne som gråtende sa opp jobben fordi hun mente ingen likte henne angret dagen etterpå. Hun måtte allikevel slutte da det faktisk stemte at ingen likte henne. Primært på grunn av at hun gråt så mye. På grunnlag av stadig flere episoder velger derfor de aller fleste bedrifter å kutte ut julebord. «Vi velger bort fyll og morro» sier en bedriftsleder som ikke tør annet.

God jul!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse