Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE: Fullstendig kaos når første snøfall traff Østlandet idag!

artikkelen fortsetter under annonsen

Det kom snø i år!

«Etter at det ble meldt unntakstilstand da det ble klart at det skulle falle snø idag har norske veier og det norske samfunnet generelt kollapset» forteller politi, beredskapstroppen og en mann med sommerdekk (48 år)

Sklir på sommerdekk
Flere steder i landet meldes det om at både menn og kvinner med sommerdekk sklir på underlaget som er dekket av både is og snø. «Dette er jo helt vilt. Vi sklir på isen med sommerdekkene selv om dekkene er helt nye» sier en tobarnsmor som står i grøfta med bilen sin for 23 året på rad.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for car chaos winter

Snøkaos: Etter at det også i år falt opp til 2-3 cm med snø har norske veier vært preget av kaos og unntakstilstander. Nå anbefaler norske myndigheter alle med sommerdekk og ikke dra på jobben. «Vi anbefaler de med sommerdekk og holde seg inne frem til våren» sier en fortvilet veiarbeider med peanøttallergi og pannebånd. 

Har ikke sett makan… siden i fjor
Mange nordmenn er sjokkert over den forandringen som skjer når det blir vinter i Norge. «Ja her sklir man jo på veien og kan skade både bilen sin og andre mennesker. Slik var det jo ikke i går» sier en mann med sommerdekk mens han rister oppgitt på hodet. Politi og namsmannsmyndighet kan fortelle at de aldri har opplevd maken til snøvær. «Ja eller siden i fjor da» sier en mann som ikke lenger spiser kebab. «Nei det har jeg sluttet med, jeg tror ikke kebab er sunt » avslutter han. Les mer om kebab her

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse