Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Hardbarkede rasister forvirret da hvit innvandrer fra Sveits lurte til seg norske trygdeytelser!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Hæ!» uttaler en sint rasist!

Etter at det ble avslørt at en innvandrer med hvit hudfarge fra Sveits lurte til seg norske trygdeytelser har det hersket full forvirring blant rasister på nettet. Den hvite hudfargen i kombinasjon med ordene trygd, innvandrer og svindel forvirrer det hardbarkede rasistiske miljøet som primært uttaler seg i kommentarfelt på internett. «Dette er en ny situasjon for oss. Vi må finne ut av hva vi mener når mennesker som ikke er mørkhudede muslimer snylter på de norske godene» sier en anonym rasist til Eavisa

Vanskelig når de ikke er mørke
Han forteller at det var flere som ikke visste hva de skulle skrive i kommentarfeltet da de forstod at mannen det var snakk om verken var mørk, muslim eller gikk med annerledes klær. «Nei de vanlige skjellsordene vi alltid bruker i slike sammenhenger forsvant og vi viste ikke hva vi kunne skrive for å utdybe vårt raseri» forklarer mannen.
Bilderesultat for confused man on facebook
Stoppet opp når mannen ikke var mørk: En rekke rasister stoppet opp i full forvirring da en hvit mann fra Sveits hadde lurt til seg trygd i Norge. At mannen verken var mørk eller muslim ble rett og slett for mye for kommentarfeltenes raseribaroner. 

artikkelen fortsetter under annonsen

Startet ny gruppe
Etter den omtalte saken ble det etablert en gruppe på Facebook som het «For oss som hater Sveitsere og mener de ødelegger hele Norge og alle verdiene vi synes er så koselige«, men det gikk ikke helt etter planen denne gangen. «Nja det var laber interesse for denne facebook-gruppen. Mange mente det ble feil og henge ut mennesker som ikke var mørke i huden eller født et feil sted» uttaler representanten for rasistene på nettet. Nå håper han noen mørkhudede kan gjøre noe galt slik at de kan få utløp for sin frustrasjon igjen. «Ja det er mye som skal ut nå. Det beste hadde vært om en mørk person med muslimsk bakgrunn hadde gjort det bra på skolen. Da skal nok raseriet få sitt utløp ja» avslutter mannen som hver dag rister på hodet av folk som ikke skjønner at Norge er i ferd med å bli et hovedsete for alle muslimer i hele verden.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse