Norges mest seriøse nyhetside

annonse

OPPDATERT: Julenissen VAR allikevel ikke død. Tatt i forsikringssvindel

artikkelen fortsetter under annonsen

Alvorlig og tragisk

Natt til idag ble julenissen påkjørt av en bakfull mann fra Billefjord. Mannen som er en kjenning av politiet hadde festet hele natten og var tydelig beruset. «Nissen er død, det er det ingen tvil om» sier politimannen. 

Saken er oppdatert lenger ned

artikkelen fortsetter under annonsen

Julegaver uteblir
Etter at verden nå har fått beskjeden om at nissen er død er det mange bortskjemte barn som lurer på hvem som skal ta ansvar for å få levert gaver. «Jeg skal ha den jævla Iphonen selv om han gamle nissedritten er død» sier liten gutt på 8 år til Eavisa. Moren som står ved siden nikker samtykkende og beroliger gutten med at «det ordner seg nok«. «Ja det bør det faan meg» svarer gutten!
Relatert bilde
Lite blod: Siden Julenissen ikke har blod i kroppen ble det lite blod når den småfulle mannen meide ned Julenissen. «Jeg kommer nok fort over dette, men akkurat nå er det litt kjipt» sier mannen selv

Prest er glad for at nissen er død
Prest og møbelsnekker Jostein Bjorstufjote sier til Internett at han egentlig bare er glad at nissen er død. «Julenissen er bare en oppdiktet person. Jeg er glad han er død» sier han. Han kan berolige alle barn med at Jesus og gud garantert kommer til å ordne opp. «Ja vi driver å samler inn penger nå slik at vi kan få gaver» sier han smilende mens han gnir seg i hendene.

SISTE:

Det viser seg at nissen allikevel ikke var død! Påkjørselen var bare forsøk på forsikringssvindel. Han lever i beste velgående. Les de vanvittige avsløringene her.

«Det er dårlig betalt å være nisse, og driftskostnadene er store her» svarer Julenissens Verksted i en kommentar.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse