Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE: Mann klar for julebord ber jenter slutte å være så jævlig pripne!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Slapp av litt a» sier mannen som gleder seg til julebord!

Etter at meetoo-kampanjen har gått verden rundt er det nå tydelige tegn på at menn synes nok er nok. En rekke menn går nå hardt ut og ber jenter slutte å være så utrolig pripne. «Kom igjen liksom, det er julebord og vi skal ha det hyggelig» sier en 2-barns-pappa fra Grorud som liker å «uheldigvis» presse penisen sin inntil sine kvinnelige kolleger i barkøen.

Drikker man mister man kontrollen
En rekke menn som jobber i mediebransjen mener oppstyret rundt tafsing og slibrige kommentarer er sterkt overdrevent. «At vi i 2017 må passe oss for å ta på pupper på et julebord er bare helt utrolig» sier en administrerende direktør mens han rister demonstrativt på hodet. «Ja, jeg må si jeg begynner å bli drittlei alt dette maset om overgrep» sier han
Relatert bilde
Kjedelig julebord uten tafsing: Mange menn står nå frem og uttrykker sin fortvilelse over at man nå knapt kan prate til jenter uten at de skal mase om overgrep. «Slutt å være så jævla pripne» sier Tom Bjønnavik Ronstad (Bildet)

artikkelen fortsetter under annonsen

Tradisjoner er viktig
En annen konserndirektør forteller at han opplever hele Meetoo-maset som tullball, vissvass og pølsevev! «I alle år har det vært underforstått at det er lov med lettere overgrep på julebordene. Det er rett og slett en tradisjon» sier han. Han mener også at jentene legger opp til tafsingen selv. «Ja du kler deg ikke i minikjørt om du ikke vil at noen skal tafse på gledessprekken din» sier han mens han smiler og retter på penisen sin. «Jeg gleder meg til julebordet» avslutter han.

Hva mener du? Bør maset om at overgrep, tafsing og ufrivillig sexprat ta slutt en gang for alle?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse