Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE: Nå bør du skifte til sommerdekk igjen sier politiet! Bøtelegger folk med vinterdekk!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Skift tilbake nå» sier vegvesenet!

Etter at politiet i forrige uke gikk ut å anbefalte nordmenn å skifte til vinterdekk gjør de nå en helomvending etter at det har vært varmt vær de siste dagene. «Dette minner mer om vår så skift til sommerdekk raskest mulig» sier politimesteren i Sør-øst-Vest-Norge.

Miljøskadelig 
Politimesteren påpeker at sommerdekk bråker mindre og at de er langt mer miljøvennlige enn vinterdekke. «Ja vinterdekk er noe skikkelig tull, bare vissvass og tullevås» sier han mens han knytter neven høyt opp i været.
Relatert bilde
Bytter til sommerdekk imorgen: Heidi Knugerud Bøtt (Bildet) fra Veslemågen nord i Ytre Tromsmark mener det er viktig og kjøre sikkert og miljøvennlig. «Ja jeg skifter til sommerdekk med en gang nå jeg» sier hun.

artikkelen fortsetter under annonsen

Vil gi deg bot
Videre forteller han at dersom politiet de neste dagene møter på folk med vinterdekk og det er over 0 grader så kan det vente en heftig bot. «Ja vi bøtelegger vinterdekk-tosker med bøter opp til 7 500 kroner» sier han. Han forteller også at de ofte har tydd til litt gladvold når de treffer bilister som kjører med vinterdekk når det er varmegrader. «Ja vi pleier å stikke en finger i øyet på de fordi de er så dumme» avslutter den svært så lubne politimesteren.

Hva mener du. Bør man kjøre med sommerdekk på vinteren?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse