Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE: Nå må foreldre søke regjeringen om å kunne få barn!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Vi bør innføre makskvote på  barn» sier stortingsrepresentanten!

I er høringsforslag som ble lagt frem tirsdag kveld kommer det frem at de fleste partiene nå er enige om å innføre en søknadsprosess for gifte par som ønsker å få barn. Gifte par vil i stor grad få innvilget søknad mens ugifte par, altså samboere og kjærester vil måtte forvente å få nei fra regjeringen på sin søknad om å bli gravide.

For mange uskikkede foreldre
Stortingsrepresentant Vigdis Lepperud Kråkerud påpeker at foreldre som allerede har barn ikke må søke om å få beholde disse. «Ordningen om å måtte søke for å bli foreldre gjelder kun par som ønsker å få barn. Vi regner med at en slik søknadsprosess får mange til å ikke tenke seg om både to og tre ganger» sier hun. Hun mener på generelt grunnlag at det er for mange foreldre som ikke burde hatt barn. «Ja, det holder med å ta en rask titt på Facebook det så ser man jo en mengde vin-drikkende foreldre på ferie der barna står forfjamset i bakgrunnen og lurer på hvorfor pappa og mamma er så glade» påpeker stortingsrepresentanten.
Bilderesultat for funny bad kids
Lager bare problemer: I en undersøkelse utført av Statens senter for mellommenneskelige relasjoner (SSMR) kommer det frem at hele 9 av 10 foreldre mener ungene deres stort sett bare skaper problemer. Nå vil regjeringen innføre begrensninger slik at bare gifte par kan få barn

artikkelen fortsetter under annonsen

Bruker barna for å få likes
Videre påpeker Vigdist Lepperud at hun mistenker at alle foreldre ikke er veldig glade i barna sine, men at de bruker barna for å oppnå status i sosiale medier. «Alle vet at et bilde av en baby i armene på mor gir mange likes» sier hun og antyder at det nå utvikler seg en trend der mange får barn kun for å kunne skryte av det på Facebook. «Dette skal vi nå sette en stopper for» avslutter stortingsrepresentanten som forøvrig ikke kan få barn selv. «Nei det stemmer det, jeg kan heldigvis ikke få barn så jeg slipper heldigvis alt dette jaget rundt det å måtte få barn» sier hun.

Hva mener du? Får mange barn kun for å skryte av det i sosiale medier?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse