Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Vigdis (41 år) måtte nok en gang ligge i prompelukten til mannen Terje!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Slik har altså livet mitt blitt» sier kvinnen!

Vigdis Bjottmo Vattnes fra Oslo begynner og bli lei. For 13 år siden traff hun mannen Terje som hun bestemte seg for å starte et liv med. Fra denne dagen har hun hver natt måtte sove i sterk prompelukt mens hun hører på mannen snorke. «Er det slik livet mitt skal være» spør hun

Ligger og brekker seg
Vigdis forteller at hun hver natt ligger og brekker seg. «Jeg hører det smeller under dyna og vet da at det bare er snakk om sekunder før lukten treffer neseborene mine» forteller hun og fortsetter; «Det er snakk om intervaller på få minutter der jeg ligger og brekker meg på grunn av lukten. I tillegg snorker Terje noe så vanvittig at det også er mer eller mindre umulig og sove» sier hun med både irritasjon og tristhet.
Relatert bilde
Umulig å sove: Ektemannen til Vigdis snorker såpass høyt at det er umulig å sove. Nå vurderer Vigdis å skille seg fra mannen slik at hun slipper å ligge i prompelukt mens hun hører på høylytt snorking

artikkelen fortsetter under annonsen

Vurderer skilsmisse
Terje er en snill mann og en god pappa. «Joda, men jeg vet ikke om jeg orker et helt liv med grusom prompelukt og dårlig nattesøvn» sier Vigdis. Hun forteller at hun går til psykolog da hun flere ganger har ligget og fantasert om å skjære av hodet til Terje og trampe på det etterpå. «Jeg føler det bare er et tidsspørsmål før jeg mister grepet fullstendig» sier hun. Terje på sin side uttaler at han ikke merker noe særlig til problemstillingen. «Nei jeg sover og koser meg jeg» sier han.

Mye av problemet er at Terje hver kveld spiser hveteboller og drikker Litago i store mengder. «Terje har glutenallergi, men nekter allikevel å stoppe med hveteboller og Litago hver enste kveld før han legger seg» opplyser Vigdis. I løpet av april skal Vigdis bestemme seg om hun skiller seg eller ikke. «Nei hun drar ingen steder. Hun er så svak og avhengig av meg at det tør hun ikke» sier Terje med et sjarmerende lite smil. «Du er en jævel» svarer Vigdis.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse