Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Jenter som driver med hest har store psykiske problemer!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Hest er for gale jenter» sier forsker

Sjefsforsker Odd Rune Bunnefjord i Statens senter for mellommennesklige relasjoner (SSMR) har i en årrekke jobbet med å forske på psykiske utfordringer forbundet med hest. Oppsiktsvekkende nok har han funnet ut at stort sett de fleste jenter som er opptatt av eller driver med hest har en eller flere psykiske utfordringer. «Hest er på ingen måte best om du er ute etter god psykisk helse» sier forskeren.

Ustabile og småslemme
Den anerkjente forskeren som har vunnet flere priser for sine studier kan fortelle at jenter som jobber med, eier eller har en interesse for hest veldig ofte fremstår som sosiopater. «En jente som vier mange år av sitt liv til å ta vare på et beist på flere hundre kilo er jo selvfølgelig ikke ved sine fulle fem» bedyrer han. Han forteller videre at studien viste at jenter som driver med hest veldig ofte er egoistiske, slemme og svært usympatiske.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for funny girl with horse

Klin gal psyko: «Jenter som er sykelig opptatt av hester bør man holde seg langt unna» sier forsker og psykoekspert Odd-Runne Bunnefjord i Statens senter for mellommennesklige relasjoner (SSMR). Han mener hestejenter er tikkende bomber som plutselig kan drepe.

Menn bør styre unna
Forskeren har en veldig klar advarsel til Norske menn. «Et viktig kontrollspørsmål for norske menn når de skal finne ny kjæreste er å finne ut av jenta`s holdning til hest». Sier han og utdyper; «Om jenta du har truffet sier at hest er best som pålegg er dette en jente for fremtiden. Om hun derimot sier at hun elsker hest og synes de er så vakre er det greit å komme seg unna» sier han. I tillegg til å inneha klare psykopatiske trekk kan forskeren også fortelle at jenter som liker hest også veldig ofte er drapskvinner som kutter av ben og hode på menn. «Ja dette er sant, de er klin gærne» avslutter den anerkjente forskeren.

Hva mener du? Tør du prate med jenter som liker hest?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse