Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Mannlig politiker avslørt med halvstiv penis i Stortings-kantinen!

artikkelen fortsetter under annonsen

Mann fratrer etter ereksjon

Det kommer stadig flere meldinger om upassende adferd i områder der mannlige politikere samles. Nå er det oppdaget at en mann fra et kjent politisk parti i Norge er observert med en halvstiv penis i Stortings-kantinen. Mannen er nå fjernet fra samtlige av sine verv på stortinget.

«Slik skal det ikke være»
En kvinnelig politiker som fremstår som lettere sjokkert var til stede da mannen spaserte inn i kantinen med en mindre ereksjon. «Mannen kom smilende og tydelig fornøyd inn i kantinen» forteller kvinnen og fortsetter; «Først var det ingen som så det, men nå i ettertid så vi det alle sammen, mannen hadde en halvstiv penis midt i kantine-køen» sier hun. Et annet vitne kan opplyse om at mannen som bar en rød skjorte med et mørk dressbukse fikk servert et laksestykke med Hollandaise-saus.

artikkelen fortsetter under annonsen

Har bare veldig stor penis
Mannen som er i 40-årene er konfrontert med varslene og har valgt å fratre alle sine verv. Han forteller at han ikke hadde ereksjon, men at han har svært stor penis som nok kan forveksles med en halvveis erigert penis. «Jeg skulle vurdert annerledes enn å gå inn i politikken med en så stor penis» sier mannen som angrer.

Videre forteller et annet vitne om kantinen denne dagen hadde svært få besøkende. «Ja heldigvis var det ikke så mange som måtte spise lunch samtidig som de ble tvunget til å se på dette halvstive lemmet» freser damen som nå har sluttet i politikken som følge av hendelsen.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse