Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT! 9 av 10 nordmenn ønsker Listhaug som statsminister!

artikkelen fortsetter under annonsen

Listhaug samler Norge!

Et undersøkelse utført av Norsk Statistikk og Forskningsråd kan idag presentere en oppsiktsvekkende gallup der hele 9 av 10 nordmenn ønsker Sylvi Listhaug som statsminister. Det mest oppsiktvekkende er kanskje at de aller fleste Arbeiderparti-velgere støtter Listhaugs kandidatur som statsminister.

Samler Norge
Med andre ord har Sylvi Listhaug klart det ingen andre politikere har klart gjennom tidene. Listhaug har samlet Norge under ett og sørget for at høyre og venstresiden er enige om en felles statsministerkandidat. Til og med flere sentrale arbeiderparti-politikere støtter forslaget om å sette Sylvi Listhaug på toppen av maktposisjonene i Norge
Bilderesultat for listhaug
Gledelig overrasket: «Det kan jo se ut som om jeg allerede har statsministerposten i lommen, heia meg» smiler Sylvi Listhaug når hun får nyheten om at hele 9 av 10 Nordmenn ønsker henne som landets neste statsminister.

artikkelen fortsetter under annonsen

Varm og tydelig
«Den enorme støtten skyldes nok at Listhaug på en medmenneskelig og varm måte har klart å samle politikerne på kryss av partiene og dermed også fått med seg velgere fra samtlige partier» sier tidligere statsminister Gro Harlem Bruntland. Hun er særdeles klar på at Listhaug uten sammenligning er den dyktigste politikeren vi har hatt i Norge. «Uten tvil Norges beste politiker» utdyber Bruntland enda en gang.

Dette betyr at Norge med all sannsynlighet vil stemme frem Listhaug som statsiminister ved neste valg. «Dette fortjener Sylvi» er uttalelsen fra nåværende statminister Erna Solberg. Siv Jensen på sin side sier hun er drittlei alt maset om Listhaug. «Det er tross alt jeg som er partileder. Ikke Sylvi» sier hun.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse