Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: 9 av 10 norske menn skjønner ikke at de er skallet

artikkelen fortsetter under annonsen

Tror de bare er tynne i luggen

En undersøkelse gjennomført av Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har i en oppsiktsvekkende studie funnet ut at hele 9 av 10 norske menn ikke skjønner at de er skallet! Studien viser at norske menn er i særklasse når det kommer til fornektelse rundt det faktum at de er skallet.

Tror de bare er tynne i håret
Undersøkelsen viste at de aller fleste norske menn som er skallet tror de bare er litt tynne i håret. «Ja det viser seg at norske menn er i full fornektelse når det kommer til det åpenbare faktum at de er skallet» sier sjefsforsker Arild Børre Hårtransrud. Han kan vise til feler eksempler der mannen ikke skjønte at han var skallet:
hårtransplantasjon-eavisa8
Bare litt tynn i håret: Gunnar Grøtte Graut Grus mener han på ingen måte er skallet eller har «måne». «Nei jeg har et flott og fyldig hår som strutter av viralitet» sier han. Han ler av den tåpelige forskningsrapporten og sier at selv om det står på internett at det er sant kan det hende at det ikke er sant allikevel.

artikkelen fortsetter under annonsen

Enig med Gunnar
Lars Bømle Rotgrønnsrud fra Indre Arna er enig med Gunnar. «Jeg har i flere år sagt at jeg ikke er skallet. Det Gunnar sier stiller jeg meg hundre prosent bak selv om han faktisk ser litt skallet ut da» sier han.
hårtransplantasjon-eavisa13
Fyldig manke: Lars Bømle Rotgrønnsrud er drittlei folk som sier han ligner på en testikkel med rar frisyre på håret. «Håret mitt er silkemykt og nydelig uansett hva en forsker som sikkert tar valium hver dag mener» sier han. 

Menn med lite hår har også veldig liten tiss
Videre viser den omfattende studien at menn som nekter for at de er skallet også har tullete liten penis. «Ja dette stemmer» sier sjefsforskeren. De skallete mennene nekter for dette også, men det er helt sant.

Les også: Frisør i Østfold nektet å klippe mann med hentesveis

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse