SISTE NYTT: 9 av 10 politimenn i Oslo arrestert etter å ha pusset opp badet!

Ekstrem opp-pussing med hasjpenger!

Etter at en politimann i Oslo-politiet (anonymisert grunnet privatlivets fred) ble dømt til hele 21 års fengsel for å ha solgt flere tonn med hasj via mobiltelefonen er det nå full etterforskning av alle politimenn i Oslo (Hovedstaden, les mer om Oslo her). Kvinnelige politibetjenter slipper foreløbig unna da man regner med at kvinnelige politibetjenter aldri selger hasj.

Fant bevis på nye bad
Etter bare 2-3 dager med etterforskning viste sjokktallene seg! Hele 9 av 10 politimenn har de siste 20 årene pusset opp badet eller hadde planer om å pusse opp badet! «Mistenkelig og spennende» sier politiadvokat og tupperware-selger Tiril Bøtte Vrangerud som er ansvarlig for etterforskningen tilknyttet samtlige politimenn i Oslo.
Bilderesultat for most expensive bathroom
Politimann pusset opp badet i fjor: Politimannen som jobber i en tiltrodd stilling i Oslo pusset opp badet for flere 100-tusen kroner i fjor. Han er nå varetektsfengslet i 13 måneder. Selv sier mannen at pengene kom fra et rådyrt forbrukslån. «Lite troverdig at noen tar opp et slikt lån med en slik skyhøy rente» sier politiadvokaten.

Noe som ikke stemmer
Tilsammen er 397 politimenn varetektsfengslet etter at det angivelig skal ha pusset opp badet de siste 20 årene. «Vi ser et mønster der de fleste av politimennene i Oslo har pusset opp badet. Dette er jo selvfølgelig en trist, men veldig klar indikasjon på at politimannen er korrupt» sier politiadvokaten og tuppeware-selgeren. «Det er rett og slett noe som ikke stemmer her eller som minner om muffins» avslutter politiadvokaten som forøvrig er 3-barnsmor med delt omsorg etter en rimelig bitter skilsmisse for 2-3 år siden.

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål