Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: 9 av 10 MDG-velgere synes det er helt greit å tråkke i hundebæsj!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Gjør ingenting» sier mann 37 år

Miljøpartien de grønne anbefaler nå alle hunde-eiere å la hundemøkka ligge. «Seriøse undersøkelser på nettet viser at hele 9 av 10 nordmenn trives godt i miljøer der det ligger mye hundbæsj på bakken» sier stortingsrepresentant Bjørn Vatt Kålhode i MDG.

La hundebæsjen ligge
Partiet som mener Norsk oljeproduksjon gradvis skal bort er ute i en ny viktig sak for å bedre miljøet vi alle lever og puster i. Denne gangen er det hundebæsj partiet vil ha mest mulig av i gatene. «Ja det er naturens eget gjødslingsmiddel og plastposene man ikke bruker på å ta opp dritten kan redde 95 734 delfiner» sier politikeren som faktisk er folkevalgt av nordmenn med stemmerett.
Bilderesultat for dogshit
Bare hyggelig: Og tråkke i hundebæsj er en naturlig og hyggelig påminnelse om at vi lever i en verden der dyr og mennesker lever sammen i harmoni» står det i partiprogrammet til Miljøpartiet de grønne. Nå viser det seg at hele 9 av 10 som stemmer MDG synes det er helt greit å tråkke i hundebæsj

artikkelen fortsetter under annonsen

LES OGSÅ: Nå får du bot om du ikke tar opp etter hunden din!

Synes mennesker bør bæsje ute
Bjørn Vatt mener også at mennesker bør benytte naturen til å gjøre sitt fornødne. «Ja om alle mennesker kunne benyttet naturen til å gjøre det naturlige ville vi spart miljøet for dopapir, rørsystemer, vann, såpe samt en rekke andre nymoderne fasiliteter som kun er oppfunnet for at mennesker skal sitte inne i sitt eget hun å bæsje. Det er jo ekkelt» sier «politikeren»

Hva mener du, bør man la hundbæsjen ligge?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse