Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Alle i familien med unntak av far blåser i farsdag.

Det er nok en gang farsdag og en rekke pappaer sitter forventningsfulle fra morgenen og venter på servering, koselig tegninger og de gode klemmene. Nå viser all erfaring at det kun er far som forventer noe på farsdag. Resten av familien, spesielt mor og barn bryr seg hekken om farsdag

artikkelen fortsetter under annonsen

En far i Ræmvassbløyta i Øvre Ræl forteller til eAvisa at han er alene hjemme i dag. «Det lå en lapp til meg fra kona, men det var en liste over en rekke gjøremål jeg måtte gjøre om jeg ønsket og fortsatt være gift» forteller mannen som har 2 egne barn og 7 stebarn med 3 forskjellige damer.

Fikk kjeft
En annen mann fra Voldsdrapa forteller at han fikk beskjed av sin egen datter om å bare dø. «Ja jeg spurte om hun visste hvilken dag det var i dag mens hun satt å chatta med en gutt i 9 klasse så da var det bedre at jeg i følge henne bare døde da» sier denne faren. Han er tydelig trist, men det er jo de fleste menn på denne tiden av året uansett

artikkelen fortsetter under annonsen

Forsker på farsdag
En mann i 50-årene som i mange år har forsket på farsdag kan fortelle at svært få anerkjenner farsdag som en merkedag. «Det er mer en dag som irriterer enn gleder. Altså det stikk motsatte av morsdag der frokost på senga, gave, oppvartning og myk stemme er et minimum av hva mannen må levere. Barna også er langt mer opptatt av morsdagen» forteller han.

«Det er nesten så man skulle tro at alle barn er mer glad i mor enn far, men slikt skal man jo kanskje ikke spekulere i» avslutter forskeren som også «feirer» farsdag i dag. Alene.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse