Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Bitcoin raser oppover så nedover, men oppover igjen. Nå raser den nedover! Ekspertene jubler!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Dette er gøy» sier nyrik bonde!

«Denne uken har det vært kjempemorsomt å sitte med Bitcoin» stråler den nyrike mannen som har satset stort sett alle sparepengene sine på den nye kryptovalutaen. Denne uken har han tapt over 2 millioner kroner. «Det skal sikkert opp igjen» ler mannen nervøst

Bitcoin bedre enn karuseller
Eksperter i alle landets banker innrømmer at de ikke vet noe særlig om verken Bitcoin eller andre valutaer, men at de allikevel velger å kalle seg eksperter slik at kundene deres føler seg tryggere. «Ja hadde jeg sagt at jeg ikke kunne noe om dette hadde jo ingen hørt på meg» sier Bitcoin-ekspert Torstein Bøtte Barstein i DNB. Han har tidligere jobbet med forsikringer som er omtrent det samme. Før det var han selger hos Gule sider avdeling nysalg.

artikkelen fortsetter under annonsen

Alle tjener seg rike
Tall fra Nordea og alle andre banker viser at samtlige av de som kjøper Bitcoin kommer til å bli veldig rike. «Ja kjøper du Bitcoin hos oss eller via våre kanaler er du smart» sier en annen ekspert. Nå venter de bare på at Bitcoin skal rase oppover for så å rase nedover og oppover igjen. «Kjempegøy» sier ekspertene i kor. «Ja om du ikke kjøper Bitcoin nå er du rimelig dritdum» sier en annen ekspert!

Har du husket å kjøpe Bitcoin enda? Løp og kjøp da vel!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse