Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Elin (29 år) fikk bare 4 likes på et nesten-naken-påskevær-koser-oss-bilde!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Det er vondt!» spør kvinnen som fikk latterlig lite likes!

Elin Bofløtterhagen er fortvilet. Hun og mannen har i påsken oppholdt seg på en relativ lukseriøs hytte i Hafjell der de har brukt dagene på å pumpe ut bilder på Facebook av snø, sol, rødvinsglass og selfies med 2-3 timers intervaller. «Det er med en følelse av selvforakt og sinne vi nå er på vei hjemover» skriver Elin i en melding til avisen etter at det nesten ikke har vært likes å hente på de fantastiske bildene.

Virker nesten som folk er lei av meg
Elin forteller at hun tilsammen har postet over 20 status-rapporter på det sosiale nettverket. «Jeg har informert om god mat, god drikke, snill kjæreste og ikke minst om det fantastiske været» forteller Elin. Nå er hun skuffet og sliten etter at fraværet av likes har vært stort. «Ja det virker nesten som om vennene mine liksom er lei av å vite hvor jeg er, hva jeg spiser, med hvem jeg spiser, hva jeg drikker, hvordan jeg ser ut og ikke minst hvordan været er der jeg er» fortviler hun.
Relatert bilde
Nakenhet, sol og topp stemning:
Selv om dette Facebook-bilde av Elin Bofløtterhagen inneholder både nakenhet, blå himmel og ski fikk det bare 4 likes. Nå forteller Elin den vonde historien til avisen.

artikkelen fortsetter under annonsen

Nesten naken med blå himmel
For å få opp antall likes bestemte Elin seg for å bruke alle triks i boka. «Ja jeg kledde av meg, smilte veldig stilig og passet på å få med det fantastiske været» forteller Elin. Hun var overbevist om at et slikt bilde ville sanke likes i hundrevis-klassen. «Jeg trener jo og har en flott kropp så jeg var klar for likes-rekord jeg» sier Elin sårt. Hun rister litt på underleppen og forteller; «Jeg la ut bilde tidlig ettermiddag, og sjekket nesten hvert minutt for likes. Ingen likes, ingen kommentarer og ingen hjerte. I løpet av 1 døgn fikk det jeg trodde var det perfekte Face-bilde kun 4 likes! Hva gjør man da?» gråter Elin sårt. Elin forsøker videre å fortelle noe, men bryter ut i høylytt gråt så det er helt umulig å forstå hva hun sier…

Grunnet sterke følelser måtte vi avbryte intervjuet da Elin trengte tid til å fordøye den grusomme opplevelsen. Vi kommer tilbake med et fyldigere intervju når det vonde opplevelsen har lagt seg noe.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse