Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Donald Trump saksøker dansk lykketroll-fabrikk for mobbing

artikkelen fortsetter under annonsen

«Mobbing er ikke greit» freser Trump

Donald Trump er kjent som en varm og reflektert president. Han står i stor grad opp for de svake, bidrar til samhold og ikke minst sørger Trump for at amerikansk politikk fremstår som en trygg og profesjonell plattform der alle blir hørt. Nå er han imidlertid lei seg. «Den danske lykketroll-fabrikken driver med målrettet mobbing av det som med sikkerhet er verdens beste president» skriver Trump i en pressemelding han har sendt på faks til Eavisa

Reagerer på utseende
Det er spesielt lykketrollet med gult hår til alle kanter som vekker harme hos den sympatiske presidenten. «Dette lykketrollet er laget for å undergrave meg, mine tilhengere og mine politiske fanesaker» står det å lese i pressemeldingen som det foreløbig kun er Eavisa som omtaler.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for sad donald trump

Mobbing er ikke greit: Donald Trump skriver i en 29 sider lang pressemelding at mobbing ikke er greit. Han reagerer med avsky på at den danske Lykketrollfabrikken lager troll med stygt hår som ligner på ham. «Jeg får lyst å sprenge hele fabrikken i luften. Det har jeg faktisk muligheter til» står det i den samme pressemeldingen.

Vurderer tiltak mot Danmark
Trump mener trollene som produseres bidrar til et så stygt samfunn at han nå iverksetter full handelsstopp med Danmark og alle andre Nordiske land som prater med Danmark. «Danmark skal merke at de provoserer verdens beste president» skriver Trump. Han anbefaler det danske folk å flytte til en annet land der det ikke produseres lykketroll. Når Eavisa ringer Det hvite hus får vi beskjed om at Trump ikke er tilgjengelig. «Han er ute å gjør narr av handikappede mens han griper jenter i skrittet» sier en representant for sentralbordet i Det hvite hus som ikke bryr seg lenger.

Hva mener du, har lykketroll-fabrikken i Danmark gått for langt her?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse