Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Dust med skyhøyt selvbilde ødela tv-program for tusenvis av seere.

artikkelen fortsetter under annonsen

«Se på meg da» sier mannen som danset naken

I et svært så populært tv-program der familier samles rundt tv-skjermen for å se kjendiser danse dukket det plutselig opp en relativt ukjent mann som trodde noen var interessert i å se han danse uten klær. «Det kan virke som mannen trodde at noen ville se ham uten klær. Det hele virker veldig rart» sier alle.

Rart og pinlig
Ettersom absolutt ingen hadde spurt mannen om han kunne kle av seg ble det derfor bare rart og pinlig for samtlige involverte da mannen valgte å danse naken. En kvinne som dessverre var i nærheten av mannen ble tvunget til å være en del av den svært så spesielle seansen. Mannen tok heller ikke hensyn til at programmet i stor grad har en rekke unge seere, men har i ettertid uttalt at han på ingen måte angrer.

artikkelen fortsetter under annonsen

Meg meg meg
Mannen som danset naken uten noen grunn overhodet skal tydeligvis danse nok en gang neste lørdag. Dette under forutsetning at han finner en dansepartner som synes det er greit å være del av flere flaue seanser. «Ja dette er bare gøy, det bestemmer jeg. Alle må derfor se meg uten klær. Meg, meg, meg» roper mannen som foreløbig ikke har noen kjent diagnose annet enn å åpenbart være en blotter som liker å vise frem kroppen sin for familier som spiser taco sammen foran tv`n

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse