Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Ekspert på pandemi er nå også ekspert på Ukraina og Russland

artikkelen fortsetter under annonsen

En middeladrende mann som i mange måneder har gitt inntrykk av at han er ekspert på pandemier har byttet beite. Etter Russlands invasjon av Ukraina er nå mannen i gang på nytt i en rekke kommentarfelt på nettet.

Skriver med store bokstaver
Mannen skriver med stor seriøsitet at han har sett dette komme lenge. «Dette har jeg sett lenge, det var bare snakk om tid» skriver mannen som påpeker at «disse såkalte ekspertene vi ser på TV har ikke anelse om hva de prater om» i motsetning til mannen selv. Ved de anledningene mannen får motsvar i kommentarfeltet svarer han ofte med CAPS LOCK slik at han på den måten vinner diskusjonen

artikkelen fortsetter under annonsen

Ekspert på psykologi også 
I tillegg til omfattende innsikt i krigshistorie, krigsstrategi og finanspolitiske spørsmål er mannen også ekspert på psykologi. Mannen har gitt president Putin en svært konkret diagnose der han skriver; «Mannen er gal, går på medisiner og lider av stormannsgalskap». I tillegg mener mannen at Putin er en gammel forvirret mann. Mannen har ingen formell psykologisk utdannelse eller noen annen form for utdannelse, men i likhet med å være ekspert på pandemier trenger man heller ikke utdannelse når det kommer til krig, politikk eller psykologi.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse