Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Facebook-gruppe gir bort kontanter til personer som deler innlegget!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Dette er jo fantastisk» sier kvinne (61 år)

En Facebook-side som ble opprettet sent igår kveld har virkelig slått på stortrommen med sitt første og hittill eneste innlegg. Gruppen gir nemlig bort hele 1 million kroner til en av de som liker eller deler innlegget med sine venner. Gruppen har hittil 13 medlemmer, men dette vokser hele tiden.

En snill gruppe fra Kazakhstan
«Facebook-gruppen er opprettet for at noen kan få en hyggelig overraskelse i hverdagen på Norge» står det i gruppenes beskrivelse. Det eneste man trenger å gjøre er altså å like og dele innlegget så kan man motta 1 million kroner. «Her ser vi jo det fantastiske med sosiale medier. Disse pengene hadde aldri blitt gitt bort om det ikke var for sosiale medier» uttaler en sosial medie ekspert som en rekke ganger har uttalt seg om åpenbare ting. Nå håper han alle deler innlegget. En annen ekspert deler ikke innlegget. Han er veldig sint for at folk deler innlegget. «Jeg er dritforbanna. Hvorfor deler folk dette. Faan, at det er mulig?» sier eksperten mens han rister på hodet.

artikkelen fortsetter under annonsen

Takker de anonyme giverne
En rekke Facebook-brukere takker nå den eller de personene som står bak gruppen i kommentarfeltet. En skriver; «Dette er noe av det mest fantastiske jeg har vært med på. Jeg har likt og delt» mens en annen skriver; «Er dette sant? Dette er jo helt sinnsykt. Jeg elsker Facebook!» Innlegget har hittil blitt delt 34 000 ganger og fått over 234567 kommentarer. Nå venter altså en rekke spente internettbrukere på om de har vunnet millionen!

I tillegg til 1 million kroner gir også gruppen bort gratis flyturer, en splitter ny BMW samt en reise til Kløfta med buss der du kan drikke så mye kaffe du bare orker. Lik og del!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse