Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Facebook innfører forbud mot bilder av folk foran vannet i Loen

artikkelen fortsetter under annonsen

I en pressemelding fra Facebook meldes det nå om at det legges inn forbud mot bilder av folk som er i nærheten av vannet i Loen. «Enough is enough!» står det i meldingen som varsler utestengelse av nordmenn som poster bilder der de står og fjoller seg foran vannet i Loen

Blir forbanna
eAvisa har pratet med en rekke nordmenn som skjønner forbudet. «Jeg synes det er rart det ikke har kommet før» sier en tilfeldig forbipasserende på Karl Johan der eAvisa står med 13 journalister for å dekke saken. Problemet er bare at det er svært få mennesker i Oslo om dagen. De fleste er i Loen og tar bilder. En talsmann for Facebook sier til eAvisa at mange nå er forbanna. «Jeg blir så forbannaaa!» roper Statsminister og på en måte talsperson for Høyre Erna Solberg(toddy) ha ha ha ha ha ha… ehh ja unnskyld….

artikkelen fortsetter under annonsen

Gjelder spesielt influensere
Forbudet gjelder spesielt bloggere i bikini. «INGEN skal få legge ut flere bilder av seg selv mens de skriver at «Norge er vakkert» eller at «Se på meg lettkledd i Loen» står det i pressemeldingen. Videre informeres det om at forbudet gjelder for all tid. Uansett, hele tiden. Uten unntak. Sånn!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse