Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT! Facebook vurderer å utestenge Norge!

artikkelen fortsetter under annonsen

Vurderer å legge ned Facebook i Norge!

Siste nytt i den omfattende saken der norske medier er sinte på at Facebook har regler som de har godkjent vurderer nå Facebook å utestenge hele Norge. En talsmann for den verdensomspennende plattformen uttaler at «Dersom det er slik at norske medier innehar en såpass stor grad av selvhøytidlighet og arroganse kan vi like gjerne skru av Facebook i hele landet. Det blir rett og slett for mye mas» sier han

Sint mediemiljø
Det var tidligere denne uken at Facebook iverksatte supertabben der de pirket de få, men allikevel så enormt mektige mediepersonlighetene i medieNorge. Etter å ha utestengt flere personer mektigere enn noen kan ane startet det som nå er en omfattende krig mot den store soslale medie-kjempen. Kort fortalt fant rett og slett ikke norske nyhetsredaktører det akseptabelt at Facebook håndhevet reglene som de samme redaktørene på et tidspunkt faktisk har trykket godkjenn på.

artikkelen fortsetter under annonsen

Norske mediehus ber Facebook ryke og reise
En kjent skikkelse i det tunge medieNorge sier at det virkelig er på tide at Facebook drar ut av landet. «Nå kan Norske mediehus begynne å ansette journalister og redaktører igjen. Vi trengte jo egentlig aldri Facebook» sier han. Han ber nå annonsørene ringe de ulike mediehusene for å kjøpe sinnsyk dyre reklamebannere igjen.

Hva mener du. Er du forbannet for at Facebook håndhever de samme reglene for norske journalister som alle andre journalister i hele verden må forholde seg til eller bør norske redaksjoner behandles bedre og annerledes?

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse