Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Falske nyheter melder om at falske nyheter er falske!

artikkelen fortsetter under annonsen

Falske nyheter et falskt problem mener falsk professor

Etter at falske nyheter fikk skylden for at Donald Trump gikk seirende ut av den amerikanske valgkampen er det stort sett ingen nyheter som er omtalt mer enn falske nyheter. Mange falske eksperter uttaler seg nå daglig om falske nyheter som er falske.

12 falske nyheter i sekundet
«Utfordringene med falske nyheter er at falske nyheter er falske» uttaler kongen av det åpenbare til en falsk nyhetskanal. Det spekuleres nå om omtalen av falske nyheter begynner å bli et større problem enn de falske nyhetene i seg selv. «Falske nyheter om falske nyheter gjør at debatten om falske nyheter i seg selv blir en tullete debatt. Ja eller en falsk nyhet da som det også kalles» forklarer Bob Boble Knugerud.

artikkelen fortsetter under annonsen

Mener leseren er skikkelig smart
Det viser seg i flere tilfeller at nesten alle lesere som deler falske nyheter er smartere enn de som ikke deler de. «Faktisk så kan det se ut som om de aller smarteste ikke leser mer enn overskriften for de deler og kommenterer en falsk nyhet. De dumme leserne leser hele saken og verken deler eller kommenterer fordi de skjønner at det er tull» sier igjen; kongen av det åpenbare.

Med andre ord kan det se ut som begrepet falske nyheter i stor grad kan fikses dersom de som deler nyheter de ikke har lest logger seg ut av internett for alltid? «Ja det stemmer» sier en helt gjennomsnittlig smart mann fra Kløfta!

Hva mener du? Bør falske nyheter slutte å være falske?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse