Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Far glemte morsdag da 3 astmatikere på langrennsski vant OL!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Drittmann» sier mamma

Søndags morgen ble det rapportert om husbråk på Østlandet da en sportsinteressert far glemte å gratulere moren i huset med morsdagen. Dramaet utspilte seg i det 3 astmatikere fra Norge gikk på langrennsski i Sør-Korea.

Hadde gledet seg lenge
Moren i huset forteller til Eavisa at hun hadde gledet seg stort til morsdagen. «Dette var dagen da jeg skulle slippe å lage frokost, jeg skulle sove lenge og ikke minst skulle jeg motta heder og ære over det faktum at jeg har tatt vare på denne familien i mange år» sier moren som nå sitter alene på kjøkkenet med en stusselig bolle med havregryn. Mannen sitter i stuen foran TV`n og ser på bob i bane mixed.
Bilderesultat for watching sport on tv crossskiing
Astmatikere gikk på ski: Det var når 3 norske astmatikere gikk på langrennsski i Sør-Korea at mannen glemte konas morsdag. «Nå vurderer moren og flytte ut av deres felles bolig på Sørumsand. 

artikkelen fortsetter under annonsen

Sa ikke hei engang
Hun forteller videre at hun klikket i vinkel da hun kom ned i stuen og mannen ikke engang sa god morgen. «Neida, han satt der med kaffe, hveteboller og stirret på tvskjermen der 3 astmatikere kranglet om hvem som skulle bli nr 1,2 og 3 i OL» freser den fortvilte moren. «Ja gratulerer med den jævla morsdagen da, herregud» skriker mannen fra stuen. Stemningen er fortsatt amper etter den dramatiske episoden.

Moren forteller at hun har fått tekstmelding fra den ene datteren, men at det ellers ikke er noe oppmerksomhet rundt hennes store dag. «Nei det kan virke som jeg like gjerne kan dø» avslutter den nå svært bitre og ustabile mammaen.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse