Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SKREKK: Gamle venninner måtte prate tull om været i nesten 2 timer!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Vi hadde jo ingenting å prate om»

Heidi Børo og Gøril P. Apphus var relativt uheldige da de uten forvarsel traff hverandre på vei til jobb tirsdags morgen. Ingen av de to liker hverandre noe særlig, men så seg nødt til å stoppe opp siden det var så lenge de hadde sett hverandre. Det skulle bli en slitsom affære for dem begge!

Hvordan går det? Driver du med da?
Normalt sett er jo de vanlige spørsmålene «Hvordan går det med deg» og «Hva driver du med da» nok til å holde en overfladisk samtale igang i noen minutter, men denne gangen ble det bare surr. Heidi jobber som tannlege og Gøril som tannlegeassistent så det var liksom ikke noe mer å lure på rundt jobben. «Jeg merket at jeg ble varm i kroppen av den pinlige stillheten og før jeg rakk og tenke meg om bare slapp det ut av meg at jeg håpte vi fikk en god og varm sommer» sier Heidi. Dette resulterte i at de ble stående og prate om været i hele 2 timer!

artikkelen fortsetter under annonsen

Ingen var jo interessert
Mens de fortvilet stod fanget i den grusomme situasjonen der de sjattret lett om regn, snø, vindretning og ikke minst om hvor lite man kunne stole på værmeldingen latet begge som de smilte og var interessert. Ingen av de klarte å avslutte på en ikke-pinlig måte og situasjonen ble såpass prikær at Gøril vurderte å lyve om at han måtte rekke et møte. «Jeg sa til slutt at jeg måtte gå fordi jeg hadde en ting» forteller Gøril. Nå advarer hun andre mot å gå ute blant folk der gamle venninner man ikke vil prate med plutselig kan dukke opp.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse