Norges mest seriøse nyhetside

annonse

AKKURAT NÅ: Fyllesyk far har klikket på barn og kone etter 3 timer i kø med solen midt i ansiktet!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Mannen vil skilles» melder politiet!

Påsken er over og flere tusen bilister koser seg på tur hjemover i milelange køer. Nå venter hverdagen med tørre brødskiver, skrikende unger og kraftige forkjølelser etter en kald påske. I kø nedover Gudbrandsdalen har nå en mann klikket fullstendig etter å ha måtte høre på krangling fra baksetet og en kone som maser om at påsken har gått alt for fort. «Situasjonen er alvorlig» sier politiet på stedet som prøver å roe mannen.

Fyllesyk og solbrent
Mannen i 40-årene har gått ut og inn av bilen mens han vifter med armene og skriker ting som «Et ord til så svinger jeg ut av veien» og «det er da for pokker ikke min skyld at det er kø her«. «I bilen sitter det 2 barn i trassalderen samt en forkjølet kvinne som snufser hele tiden» forteller politiet som er på stedet for å roe ned mannen. Mannen er i tillegg kraftig solbrent og svært fyllesyk og har informert politiet om at han neste år skal ha en rolig hjemmepåske.
Relatert bilde
Koser seg i kø: Det meldes om lange køer ned fra påskefjellet. Rådet fra politiet er ha tålmodighet og slappe av i trynet selv om det går sakte

artikkelen fortsetter under annonsen

Mangler vindusspyleveske
I tillegg til å være fyllesyk og solbrent forteller politiet at mannen også er kraftig frustrert over at han mangler vinduspylervæske. «Ja etter snart 3 timer i kø er han tom for spylervæske og må henge med hodet ut av vinduet for å kjøre fremover. Dette passer jo ikke bra når mannen allerede er solbrent og da får solen midt i ansiktet» forteller politimannen som har familiepsykologisk bakgrunn. «Vi forventer at mannen med familie må sitte i kø frem til sent i kveld så dette kan bli stygt» melder politiet.

Eavisa er på stedet og oppdaterer saken med nye hendelser dersom mannen klikker ytterlig. Det meldes også om høylytte familiekrangler i køer ned fra både Trysil, Hemsedal og Hafjell.

Oppdatert 12:08 Gutt (14 år) må skikkelig tisse og det HASTER!

Oppdatert 12:14 Kvinne (34 år) har ikke spist siden frokost. Holder på å sulte ihjel!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse