Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: I år blir det lov for syklistene å sykle på E6 og E18!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Skulle bare mangle» sier syklist!

Hvert år oppstår det gnisninger og heftige diskusjoner fordi menn med trange bukser i 40-årene sykler der hvor bilene tuter og kjører. I år har regjeringen bestemt at syklister som ønsker det også skal få tilgang til å sykle på E6 og E18. «På høy tid» sier Norges sykkel og vassdragforbund.

Sykkel er det samme som bil
Bestemmelsen kommer etter at en syklist skrev meningen sin med store bokstaver i et kommentarfelt på Facebook. «Vi skjønte at det måtte være noe i det når mannen kun hadde benyttet store bokstaver» sier talsmann i forbundet Lars Pedal Seterud. Han tror syklistene og bilistene vil finne ut av det raskt når det nå også blir syklister på E6. «Ja dette ordner seg nok» sier han. «Enig» supplerer en kamerat av ham som tilfeldigvis er innom kontoret hans
Bilderesultat for e6
Åpenbart veldig god plass: Når man ser bilder som dette er det ingen tvil om at det er plass til både bilister og syklister på de største mortorveiene» sier syklistenes talsmann Lars Pedal Seterud. Fra og med 1 mai kan alle syklister sykle fritt på E6 og E18, men med maks 4 i bredden.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kan sykle 4 i bredden
Seterud påpeker at det kun er lov å sykle 4 i bredden på motorveiene. «Ja det stemmer. Kun 4 i bredden hvis ikke kan det oppstå situasjoner som irriterer bilistene» sier han fast bestemt. I Facebookgruppen «For oss som hater syklister hver sommer i Norge» er de rasende og gruppen har allerede gått tom for store bokstaver og utropstegn. «Vi leter etter flere store bokstaver nå slik at vi kan få vist hvor sinte vi er på at folk sykler der vi kjører» sier admin i gruppen Raymond Børre Bass Jensen.

Hva mener du? Går det greit at syklistene nå inntar de største motorveiene?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse