Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SJOKK-NYTT: Jenter med store opererte pupper får mest oppmerksomhet!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Store pupper er flottest» sier forsker!

Geir B. Rystad fra statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de siste 3 årene jobbet med en studie for å fastslå hvilke type jenter som gutter gir mest oppmerksomhet. Svaret var overraskende tydelig; Jenter med store, flotte og opererte pupper fikk mest oppmerksomhet.

Store pupper gjør deg lykkelig

artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi ser en klar sammenheng mellom store pupper og lykkefølelse, sier forskeren. Han kan videre fortelle at ingen av jentene i undersøkelsen som hadde små bryster var spesielt glade. – Snarere tvert imot, jenter med små pupper fremstod som litt bitchy,  sier forskeren som tidligere har fått flere priser for sitt arbeid med mellom-menneskelige relasjoner.

2 jenter: Du så det kanskje ikke med en gang, men dette er altså 2 jenter. Bente Vømmel (med små pupper) sier venninnen hennes (Renate, til høyre) alltid er den som ender opp med å ligge med gutter. – De ser ikke meg engang, sier Bente.

Store pupper=mer sex

Forskeren kan videre fortelle at jenter med store og opererte pupper har særdeles mye mer sex enn jenter med små pupper. De fleste jentene som hadde små pupper hadde tilnærmet ingen sex mens jenter som hadde store pupper hadde sex opptil flere ganger om dagen; – Konklusjonen etter studien er at jenter med store pupper får mest oppmerksomhet og knuller noe helt vilt, avslutter den anerkjente forskeren.

Hva mener du? Er store pupper viktigere enn personlighet, utseende og penger?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse