Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Krever mindre ferie for lærere

artikkelen fortsetter under annonsen

Nå er det nok, sier Gisle B. Itterrud

Ferien er over og mange foreldre er glade for at hverdagen og rutiner er på plass igjen. Men alle er ikke like fornøyde.
– Etter noen slitsomme ferieuker med hele familien oppå hverandre, og hva det fører med seg av krangling og mas, gleder vi oss til at barnehager og skoler endelig starter opp igjen. Men hva skjer da? Jo da kommer disse utrolig irriterende planleggingsdagene. Dette er jeg drittlei, sier Gisle, og fortsetter:
– Også er det ikke mange ukene til høstferie, så er det juleferie og vinterferie, og innimellom der, jo da er det planleggingsdager. Og sånn bare fortsetter det. Dette går ikke. Vi aksepterer ikke den latskapen lærerne bedriver med all denne ferien, og planlegging av ditt og datt. Hva slags forbilder er egentlig lærere for barna våre når de skal ha så mye ferie hele tiden? Jeg bare spør! Vi andre vanlig arbeidsfolk har ikke så mye fri, sier han irritert.
Bilderesultat for angry man

Mindre ferie
Nå vil han samle foreldre som skal være med å fremme et forslag til regjeringen om at skoler og barnehager må planlegge ting i arbeidstiden sin akkurat som alle andre.
– De gjør jo bare det samme om og om igjen. Hvorfor trenger de å stenge for å planlegge noe de har holdt på med i alle år? De må jo klare å huske fra år til år hva de driver med, sier han oppgitt.

artikkelen fortsetter under annonsen

Bilderesultat for lærere
Han mener han har alle foreldre i Norge med seg på dette.
–  Når de stenger må vi ta fri fra jobben. Jeg vil heller være på jobb enn hjemme med unger som krever at de skal bli underholdt og ha det gøy hele tiden. Det har jeg gjort hele sommerferien. Det får holde. Skolene må ta mer ansvar og mindre ferie! Alle mener det, ingen tør i så noe. Det er bare så typisk nordmenn altså, avslutter Gisle B. Itterud.

Er du enig med B. Itterud om at lærerne har for mye ferie?

Les også: FORSKNING: 9 av 10 Norske jenter er forelsket i læreren sin!

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse