Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Kvinne (38 år) klarte å lage ostekake uten å skryte av det på Facebook!

artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne fra Østfold har de siste 2 dagene jobbet med å bake en flott ostekake. Kaken har både gele og en perfekt kjeksbunn. Det er derfor oppsiktsvekkende og utrolig at kvinnen ikke har tatt et fantastisk bilde av ostekaken og postet det på Facebook for å få likes og kommentarer om hvor utrolig flink hun er

Glemte det
eAvisa har pratet med kvinnen som forteller at hun (selvfølgelig) hadde alle intensjoner om å poste bilde av ostekaken på Facebook, men at hun rett og slett glemte det og lot samboeren sin spise opp kaken uten at hun skrøt av kaken på Facebook. «Jeg skjønner at det er rart, men neste gang, ja da blir det ostekake på Facebook» sier kvinnen som kan beskrives som pen på grensen til vakker.

artikkelen fortsetter under annonsen

Ikke opplevd dette før
Forsker og ivrig bake-ekspert Pål Pålegg Påske sier til eAvisa at det er første gang han har hørt om en kvinne som har lagd en ostekake uten å skryte av det på Facebook. «Rart, veldig rart» er eneste kommentaren han kommer med, men underbygger utsagnet med å riste kraftig på hodet for å understreke at han synes det er… ja ….. rart.

Kunne du bakt noe uten å skryte av det på Facebook? Blir ikke litt av vitsen med å bake borte da? Hæ?!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse