Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Kvinne fra Amerika angrer på at hun giftet seg for pengenes skyld

artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne som bor i USA står nå frem å advarer andre kvinner mot å gifte seg til rikdom. Kvinnen som opprinnelig kommer fra Slovenia forteller om år med mye penger, men at prisen hun har måtte betale for all rikdommen har vært høy. Kvinnen vil være anonym da hun har en sentral rolle i et sykt realityshow i USA.

Må tolerere mye
Kvinnen forteller at hun gjennom årene har måttet tåle mye. «Først og fremst er det den evigvarende galskapen som er verst». Hun forteller om en overvektig gammel mann som fremstår ustabil og på grensen til gal. «Hadde jeg vist det jeg vet nå hadde jeg aldri flyttet til US of A» sier hun. Kvinnen bor flott og har mange fine klær, men forteller at hun gråter seg i søvn hver kveld mens hun ligger i flott sengetøy. «Ja gud, det er fantastisk kvalitet, bare så behagelig» sier hun

artikkelen fortsetter under annonsen

Håper hun snart slipper
Det finnes imidlertid håp. Kvinnen venter nå på resultatet av en begivenhet der mannen enten skal pensjonere seg eller skal fortsette å jobbe i noen år til. «Dersom det blir til at mannen min skal pensjoneres kommer jeg til å forsvinne nærmest på dagen» sier kvinnen som påpeker at mannen hennes egentlig ikke har så mye penger, men at hun aldri har lidd noen nød med unntak av en grusom hverdag.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse