Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Lange køer mot fjellet grunnet mann som døde, men stod opp igjen!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Det er mange som skal samme vei på grunn av jesus» sier dame (29 år)

Etter at en mann kalt Jøsses eller Jesus døde for 2018 år siden melder nå politiet om at det er lange køer med automobiler som skal på fjellet. Grunnen er enkel; De skal alle feire og minnes mannen som først døde, men så bare våknet opp igjen. Dette feires med rødvin, smågodt og skumle tv-seirer på tv.

Får fri fra jobben
Ikke nok med at alle står i kø på grunn av denne mannen, men arbeidsgivere over hele landet sier til sine ansatte at de heller ikke trenger å jobbe. «Ja vi ser at denne mannen som levde så ble drept, men så ble levende igjen nå sørger for at nordmenn ikke trenger jobbe i en lang periode. Det hele er veldig logisk» sier en mann (44 år)
Bilderesultat for jesus
Jesus med sau: Dette er da mannen som døde, men bare stod opp igjen etter å ha dødd. Her tegnet sammen med en sau. Nei vent; dette er nok et lam. Et tegnet lam! Lam kan spises og smaker godt. Les mer om lam her!

artikkelen fortsetter under annonsen

Håp og tro og sånn
En ekspert på mannen som døde og bare helt plutselig våknet igjen sier at ingen har noen gang sett, tatt bilde av eller filmen mannen, men at det er tegnet en rekke bilder av ham. «Ja det finnes masse tegninger av denne Jesus som i så måte er et bevis på at han døde og våknet opp igjen. Det er logisk» sier eksperten som har påskeferie sammen med en mann som omtaler seg som julenissen.

Står du i kø? Ring tipstelefonen her på internett og drikk rødvin.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse