Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Lars-Arild (43 år) jobber som hjemmeværende onanist for NAV. Trives godt!

artikkelen fortsetter under annonsen

Aldri angret på karrierevalg!

Lars-Arild Egge på 42 år fra Nordfjordeid har denne helgen valgt å stå frem med sitt noe spesielle yrkesvalg. Etter rykter i bygda om at han var syk og ikke kunne jobbe valgte Arild av hensyn til familien å stå frem med sitt yrke. Arild jobber for NAV. Han er ansatt av NAV for å gjennomføre dager på sofaen, lage noen enklere hurtigretter samt onanere massivt og ofte fra sin fullt ut betalte leilighet på 72 kvm. Leiligheten ser han på som en nødvendig frynsegode for å kunne gjennomføre jobben han er satt til å gjøre.

Ble et naturlig yrkesvalg
Som tenåring var Arild en høyst aktiv gutt. Han sparket fotball og tittet på damene i B-klassen som alle andre. Når pliktløpet med ungdomsskole og videregående var ferdig bestemte Arild seg for å ta et friår. På dette året rakk Arild å få en sønn, bli gjeldsoffer etter gjentatte forbrukslån og ikke minst klarte han å bli uvenner med familien når de ikke klarte å hjelpe han med nedbetaling av gjelden. Arild forteller da om valget han tok; «Jeg hadde i praksis to valg; jeg kunne søke jobb, ta meg sammen og skape meg en karriere. Eller så kunne jeg slippe å gjøre noe som helst, sove lenge og daglig sette av tid til omfattende onani uten å måtte tenke på inntekt» forteller han. «Sånn sett ble jo valget særdeles enkelt og ikke så veldig mye å fundere over» sier Arild.

Får NAV til å gå rundt: Arild Egge mener han kan takkes for mange tusen arbeidsplasser i NAV. Arild er i ok fysisk form og har ingen sykdommer, men har valgt å jobbe som hjemmeværende onanist for NAV. Nå vil han ha mer respekt for alle arbeidsplassene han sysselsetter. «Jeg tipper det er ansatt 2 eller 3 personer i NAV som følge av mitt valg om å ikke jobbe» sier Arild

artikkelen fortsetter under annonsen

Skaper mange tusen arbeidsplasser
Selv ser Arild på sitt arbeide som høyst nødvendig slik at flere tusen NAV-ansatte skal kunne fortsette i sine jobber. «Uten meg og mine hjemmeværende kolleger, hadde flere arbeidsplasser i det offentlige blitt vasket vekk» sier Arild. At noen mener han ikke tjener samfunnet bare fnyser han av. «Tenk på all statistikk, papirarbeid og ikke minst skattekroner vi setter i arbeid» sier han tydelig stolt. Han er lei av at de som bare går hjemme å slapper av skal føle seg lite verdsatt.

Etter et kort intervjue på 20 minutter ber Arild Eavisa om å få avslutte intervjuet. Han er både trøtt og kåt etter en lang hjemmeværende arbeidsdag og ønsker å bli ferdig med arbeidsmengden før han skal legge seg rundt kl 02.30

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse