Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Mamma fortsetter å elske tenåringsdatter etter å ha bli kalt jævla drittmamma

artikkelen fortsetter under annonsen

«Jeg liker henne fortsatt» sier mammaen

I forbindelse med et rotete rom og en altfor høy mobilregning oppstod det komplikasjoner i forholdet mellom mor og datter i Bergen forrige uke. Datteren nektet nemlig og rydde rommet da hun allerede hadde planer. Hun skulle møte Jørgen som skulle få lov å ta på puppene hennes. Etterpå skulle de se en film.

Ble helt kaos
Moren forteller at datteren ikke hadde ryddet på rommet på 2 uker og at det så ut som et bomba horehus. I denne forbindelsen ba moren datteren om å rydde rommet. Hun satt i tillegg et ultimatium; Om hun ikke ryddet rommet denne gangen ble ukepengene redusert med over 50%. «Fullstendig urimelig og en kritikkverdig oppførsel av mammaen min» sier tenåringsdatteren selv. Hun angrer ikke, men vedgår at hun med all sannsynlighet vil få dårlig samvittighet når hun blir litt eldre ettersom hun i kampens hete skrek ordet drittmamma og smalt døren i ansiktet på moren som da begynte å gråte.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for teenager mother
Få barn da vel. Blir koselig sa de: Tenåringsbarn utnytter som regel foreldrene ved å presse de for penger eller spise opp all maten i huset. Selv gjør de alt for å ikke bidra og de utvikler utspekulerte metoder for å kunne manipulere foreldrene sine. Allikevel fortsetter foreldrene å like/elske de

Elsker henne likevel
Moren selv innrømmer at hun er sliten av å ha en datter/hotellgjest som bruker opp alt varmtvannet og stjeler vinen hennes. «Det er vanskelig. Hun bidrar jo ikke, men allikevel opplever jeg jo at jeg elsker henne. Det er rart og frustrerende for noen ganger føler jeg at hun har fratatt meg all glede i livet» sier moren som har brukt hver dag de siste 17 årene på å tilrettelegge slik at datteren skal kunne surfe gjennom livet uten problemer. «Det tar vel slutt en gang?» spør moren med et sårt og håpende blikk.

Datteren forteller etter at mammaen har gått at hun egentlig er veldig glad i mammaen sin, men at hun synes det er urettferdig at hun må rydde rommet akkurat når hun har avtale om å hooke med Jørgen.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse