Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Mann drept av kona med tannbørste etter å ha etterlatt spytt på speil

artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble dramatiske tilstander da en kvinne i 40-årene fikk nok etter 20 år med spytt og tannkremflekker på badespeilet. Kvinnen klikket fullstendig og drepte sin samboer med en eldre tannbørste. «Jeg angrer ingenting. Det må da være mulig å pusse tennene uten å grise ned speilet hver bidige dag» skal kvinnen ha skreket mens hun ble båret ut av politimesteren ved Vassflekk politidistrikt

Skal ha advart mannen i 19 år
Kvinnen bedyrer ikke straffeskyld. Hun mener hun har advart mannen i 19 år uten at han har tatt konsekvensen av hennes gjentatte advarsler. «Jeg har skreket og mast om dette nesten hver dag i snart 19 år nå. Da synes jeg han kan takke seg selv» sier kvinnen som også informerer om at mannen har latt do-lokket stå oppe i like mange år.

artikkelen fortsetter under annonsen

Har en katt
Paret som bodde i Gnurbukkvass borettslag rett bak en dagligvarebutikk uten ferskvaredisk hadde en katt sammen. Hva som nå skjer med denne katten er foreløpig uvisst, men politiet oppfordrer alle som kan til å dra innom huset og mate katten som fyller 11 år neste tirsdag. (Altså ikke førstkommende tirsdag, men den tirsdagen etter der igjen)

Sånn, da er det bare å fortsette dagen. Kjør!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse